Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Awatif.
Sunday, February 13, 2011 @ 12:41 AM


Entah aku dah post kali ke berapa pasal kau. Bosan. Haha, kau dengar sni ye manusia.

Wawa datang rumah aku tadi, dia kan memang suka menyibuk. Tibatiba tekan loceng rumah aku nak jual tikar. Sorry, dah takda ruang nak letak tikar. Bumbung pun dah penuh xD Okay, betulbetul lahh!

Sesampainya wawa ke halaman rumah aku yang entah lah boring gila apa nak buat pun tarak tau! Jadi dia menjejakkan kakinya yang berbau one-drop-perfium tu ke lantai rumah aku yang bau macam one drop perfume juga, serasi bersama. Lepastu mula lah kami nak jadi orang gila tak tentu arah bosan nak meninggal dunia. Mulalah perbualan batery empty kami

Aku; Apa nak buat weh bosannya!
Wawa; tah.

Tu je. Abang aku tengah main komp. Kami pun mcam orang takda kerja, tunggu melangut fkir nak buat apa lastlast abang aku baik jantung sangat turun bawah. Nampak sangat bersimpati kat aku kebosanan. Aww aww, aku tak sayang kau langsung, abg mir. Lepastu aku serbu lah comp tu macam dah seabad tak sentuh. Kami pun on lah fesbuk masingmasing. Lepastu kacau orang macam kami ni orang gila. Heh, memang kalau wawa ada kami kacau semua orang.

Tetiba good news pulak handphone aku tiktok bunyi Nuha bagi aku credit 5 ringgit, ya allah happy betul aku tak terkata, 13 ringgit dah credit aku yaw aww aww, sayang Nuha! Taknak bagi hadiah kat kau. Lepastu kami buat taktahu je pasal 13 ringgit tu abaikan. Kalau 130 credit takpe lah jugak. Lepastu, dalam sejam macam tu kami pergi blik abg aku. Layan kerenah manusiamanusia gila dok kol aku lepastu menggila. Heh, aku tak layan. Ni ha budak bajet hot. Dah diam kau aku gila harini. Maaf  ^^

Lepastu kami gelak terguling guling kat lantai sebab ada benda lawak tah pape. Lepastu, lepastu, lepastu, kami menjamu selera. Lepastu main comp balik dari pkul 5 sampai 8, lepastu die balik aku jumpa adik dia, Lukman, Lokman, Luqman. Entah macam mana nak eja.  Comel betul adik dia.

Kbye,



PAST
PRESENT