Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Haha?
Sunday, February 13, 2011 @ 12:53 AM


Aku geram betul bila aku type panjang panjang macam lebih kurang panjang ni,

"Weh kau tengah buat apa. Kau tau tak tadi kan aku nampak budak ni comel gilaa! Aku pergi lah kat dia, ya allah, dia nangis kau tau tak. Sedih gila aku, aku datang je dia nangis, dia nangis je aku datang. Kenapa lah kan? Oh lepastu kan, nanti kau tolong belikan Milo eh sebab Milo kat rumah dah habis aku habiskan satu plastik besar warna hijau tu semalam. Buat milo ais tabur 50 cawan sehari. Al maklung lah sedap sangat. Tak puas satu cawan. Beli sekali cawan plastik. Cawan kaca semua aku dah pecahkan semalam. Geram handphone aku rosak lepastu aku pecahkan 15 cawan kaca kat rumah kau ni, tapi jangan risau cawan tetamu ada lagi aku tak pecahkan lagi 3. Aku pecahkan 15 je tapi kawan aku tlong pecahkan 35 entah tinggal 3 je. Sorry ye, kau beli cawan plastik lagi bagus takde pecah pecah. Tetamu suruh dorang bawak sendiri je cawan kaca kalau dorang nak, okay?"

- Aku tahu kau tak baca punn -

Btw, mari sambung. Aku dah lah tulis panjang panjang. Tapi mereka yang tengah aku chat bersama tu balas macam ni je;

"Haha"

Atau

"Ok"

Ya Allah, geram! Takda ke ayat yang panjang skit ke? 5 patah perkataan pun okay lah daripada OK dengan HAHA kau tu. Tapi takpayah lah

"Haha, lawak gila cerita kau tu weh! Aku nak tergelak! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D"

Takda maknanya aku nak sambung kau gelak sekali.

Walaupun sebenarnya aku pun macam tu.

Okay, aku nak beralih topic pasal private kat FESBUK.

1. Kalau orang tak add kau, mesti lah kau private wall, info, photo. Itu simple lah. Tapi ada yang tak. Lantak diorang lah.

2. Tapi bila orang add kau, sebab nak wall to wall, comment photo kau yang lawa, and nak tau information tentang kau, tibatiba kau pergi private info dengan wall kau. Baik takyah approve. Sama jeeeee? Yang berubah nya, takda tanda "Add As A Friend" Kat atas tu. Entah ape ape.

3. Gambar memang lah ramai private. Aku pun, taknak jual muka ^^ *Padahal tak pung.

Dan akhir sekali num 4.

Aku nak out. Bye,



PAST
PRESENT