Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Lagi ke? -___-
Thursday, February 10, 2011 @ 1:21 PM


Hi,

Semalam Rabu kan kan kan? Okay, harini Khamis.

So? Ada kau kisah?


Ala, saja je. Apahal ni. Okay lah, Semalam Rabu jadi ada KOKO. Bukan minuman koko k. Tapi, KOKURIKULUM. Betul ke tu? Dah lantak ler. Jadi macam biasa setiap Rabu balik pukul 6 setengah. Aku Wawa Nuha lepak samasama. Syirah tak datang. Miera ada kawan sendiri jadi dia lepak dengan kawankawan dia dan lupa kami. Aww, seronok berpisah -__-

Pkul 2 macam tu kami still ada kat sekolah. Then pergi rumah Nuha kejap. Al Maklumlah, dekat sangat. Kami pun bersiap kat sana. Pukul 3 macam tu, kami main comp sebentar bersama apollo! Haha, takda apollo pun sebenarnya. Borakborak kejap, then mengacau orang -___- Orang yang kacau kami ada lah. Heh, then tetiba aku pening. Nak demam lah tu? Heh, aku baru lepas makan ubat ni. Tak kesian ke? xD

Tetiba waktu aku tengah baring, bibik Nuha  cakap "Tu kawan Nuha ke?" Sambil tunjuktunjuk kat luar. Bila kami tengok, takda pun. Kami pergi lah dekat tingkap sebelah, uish. Punya lah terkejut beruk. Kumpulan CZ ada depan rumah Nuha. Zz, cuma mereka tak tahu mana satu rumah Nuha. HAHAHAHAHAHAHA, aku pun baring lah balik. Nuha Wawa keluar.

Then after siap siap nak keluar, dalam pukul 4 macam tu kami keluar. Haha, lambat betul kami bersiap. Masa keluar tu dorang semua dah takda, bila Nuha dengan Wawa sibuk cari dorang, dorang takda jugak, kami pergi lah sekolah. Masa otw gi sekolah, masa tu lah kami jumpa Shahz dengan Miera. Ini before Miera tak jumpa kawan dia lagi. Then Shahz ikut kami. Tup tup jumpa CZ kat sekolah. Heh, aku je yang tak suka jumpa dorang. Sebab aku sakit hati dengan dorang. Haha, tak perlu tahu lah kenapa.

Then aku yang tengah pening nak pengsan ni tak boleh nak join dorang KOKO. Dorang pulak nak teman aku, so okay lah. Masa kat laman bestari, jumpa Syasya. Dia memang suruh aku tunggu dia. Jadi, aku Syasya Nuha Wawa Shahz semua pergi bilik kesihatan, tetiba ada cikgu tu cakap tak boleh. Kitorang duduk blik J-Qaf. Aku tidur kat situ, yang mereka semua tu snap photo. Sian aku :(

Lama skit aku tidur, dorang kejutkan aku, dorang cakap nak keluar. Aku pun kena lah ikut., Taknak lah tinggal sorangsorang. Bila dah keluar, dalam 30 minit kemudian, semua murid murid dah keluar. Nak balik dah.

Shahz orang pertama balik. Van dia tunggu kat pintu belakang, so dia pun pergi. Then Wawa. Then Syasya. Then Nuha. Then aku? Aku balik paling lambat. Nak dekat pkul 7 macam tu baru balik. kesian gila, bila masuk dalam kereta, terus aku baring. Pastu balik rumah aku terus tidur. Malam skit Nuha call. Pkul 9 macm tu baru aku bangun nak makan. Pukul 10 lebih aku tidur balik sampai lah pkul 10 pagi tadi. Terkejut aku sebab tak pergi sekolah *lagiii?* Oh, aku demam, Aku check suhu demam aku 38.7 pulak.

Esok Insya'Allah aku gi. Bye. Sorry Wawa, Nuha, Shahz.

*dalam keadaan demam ceni boleh pulak aku update.



PAST
PRESENT