Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Macam ni.
Sunday, February 13, 2011 @ 12:28 AM



Aku pun tak faham. Abang aku lah ni duk pi test English (Pirate) Lepastu aku pun nak cuba try test lah kan tukar tukar bahasa ni. Mana tau pi negara dorang nanti boleh faham kaaaa? Aku pun cuba try test klik Arabic. Ya Allah, lagu ni pulak aku dapat. Nak kata pandai cakap bahasa depa tu, harapan lah. Pi sana duk tercegat.

Okay, bajet nyewwww nak cakap bhse Penang. Windu owhh tat canew. Al maklung lah dah lmew x singgah snew~ Kampung pun tk jauh dari penang. Nenek sumew ade at cni daaaa~

Rempit! Okay berbalik pada topic asal.

Cuba korang try buat macam kat atas tu. Main test tukatukar bahasa LOL.  Lawak. Okay, cuba test bahasa Indon atau Melayu. Sumpah lawak okay, pecah perut aku baca. Tak faham, walaupun bahasa sendiri xD Ni lah orang bajet speaking. Eew,

Bahasa Melayu, edit profile jadi; Sunting profil saya? Wow, i loike.

Indon; Chatters online jadi; Obrolan? Lagi i loikeeeeeeeee. Kalau ada butang like kat situ, lebih 1000 kali aku like.

Ok bye.



PAST
PRESENT