Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Sedikit kritikan.
Sunday, February 13, 2011 @ 5:21 PM


Kepada mereka yang duk upload gambar kat FACEBOOK banyakbanyak macam aku. Lepastu buat caption yang gewdix gewdix tu, Yang lebih kurang macam ni,

"Buruk doh gambar ni, sakai je"

Buat apa upload kalau tau gambar tu buruk? Kan lagi bagus lah kalau buat macam ni,

"Aku tau lah comel kan. LOL,"

Takde nye orang nak kata perasan, dah nampak kau letak LOL kat belakang. Kalau nak obvious lagi letak HAHA ke LMAO ke, atau ROFL? Biar orang yang baca tu rolling on floor laughing sekali. Amacam?

Dan ohhh, kalau dah tau buruk, gambar sakai. Takpayah lah buat default. Itu nampak sangat macam kau nak orang comment,

"Mana ada sakai lah, lawa ape :)"

Entry ni takda niat langsung nak kutuk okay. Jangan salah faham. Peace out V^.^



PAST
PRESENT