Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Nak baiki blog, kononnya.
Thursday, March 10, 2011 @ 3:54 PM


Hi, selamat tengah siang! Okay saya sangat sedih dan zzzzz. Taktau nak kata apaaaaaaa.


Bila dah merdeka seronok bahagia gembira semua sama je. Jadi rasa rajin sikit. Sikit je la. Tang nak edit blog tu rajin. Rasanya, ni sebenarnya konon ja nak edit blog. Padahal kan takda perubahan langsung.


Tadi aku blogwalking kat blog blog lain. Yang best gila meletup wow wow macam firework. Okay tu tipu. Yang bestbest seronok lah nak baca, katakan. Aku cuba nak ikut tutor yang mereka buat. Salah satu yang aku cuba, er nak tukar shoutbox. I mean nak bagi shoutbox ade layout ke blablabla dorang merepek.


Aku dah cuba buat apa yang dorang suruh buat cari tu cari ni copy tu copy ni paste tu paste ni search tu search ni click tu click ni, senang kata semua itu ini dorang suruh buat semua lah aku buat. Nak baiki blog lebih cantik lah konon, nak decorate lah konon.


Tetiba bila dah buat kan, jadi macam ughhh! Disgusting. Eh, maksud saya buruk. Takda maknanya nak disgusting. Disgusting tu geli. Aku punya bukannya disgusting sangat sampai buruk ada ulat nak terjah baca sekali blog aku. Takda takda.


Seperti tikus membaiki labu.


Ha, gitu. Lagi cuba nak repair tapi jadi lagi teruk. Eeeerrr? Tak patut tak patut -__-


Nanti nak tukar layout ah. Dah berapa tahun tak tukar. Shesh! Btw, ini post ke 427 saya. Dah 427 baru nak bagitau. Loser betul. Terima kasih ok sebab baca. I hate need love tah pape you so muchhhh! I mean so less -.-'


Kakak aku tunggu aku habis main comp sejak sejam lepas lagi, kesian. Ok baiii -.-



PAST
PRESENT