Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Im moving.
Thursday, April 7, 2011 @ 2:07 PM


Mood; Sedih gila, meraung menangis keluar air mata darah berlautan :'( 


Tuhan saje yang tahu perasaan aku sekarang. Maybe sesetangah orang tu teringin nak jadi aku kan masuk kelas IDOA. Kelas kelas pandai tu bhai, siapa taknak? DULU AKU PUN NAK, Bila dah masuk kan...... Macam ...


"nak bunuh diri boleh? siapa ada pisau?"
atau mungkin "siapa nak tukar dengan aku niiii?! aku taknak masuk kelas O -.-"


Danggggggg! Bangun dari mimpi lah fiqah, kau dah masuk kelas tu... Redha je lah kan. 


Aku rasa kita patut mula dari A hingga Z. Darrrr? Ok ceni.


Tadi cikgu suruh hantar buku BMB, penulisan B lah tu. Then aku sebagai ex-penolong cikgu elani pun pergi lah follow cikgu nak bantu katanya. Ceh. Sampai bilik guru. Tibatiba TENDEDEDEDEDEN. Bunyi tanda cikgu nak buat pengumuman. 


"Kepada semua murid murid dan guru guru tahun 6, anda diarahkan untuk turun ke laman bestari" Aku yang berada di bilik guru tu pun dengan cepat kira bku bmb ada berapa, lepastu cikgu suruh pergi laman bestari dengan pantas. 


Pantassssssssssssssssssss! -cikgu Sham.


Bila dah sampai laman. Cikgu Norlia cakap "Saya panggil kamu semua ke sini untuk pertukaran kelas." Semua dah macam nak mati. Apatah lagi aku bila cikgu elani cakap sebelum ni "Kamu dengan Hariz mungkin masuk kelas IDOA".


Lepastu cikgu panggil nama "Husma". Second "Syirah" Dah okay dah tu, gf bf panggil serentak kan. Yang dipanggil semua duk depan. Last last nama aku pun kena panggil. Show off lah diri dekat depan tu T_T


Cikgu kata "Yang berdiri dekat depan ni semua dari kelas pertengahan masuk ke kelas IDOA''. Semua tepuk tangan ah kan. Aku ni ha nak nangis. Dengan Syirah lagi :/ Hesh! Aku taknak masuk IDOA! Taknak! Dah lah yang ajar semua cikgu macam.... nak baham orang je. 


Then cikgu kira lah kan berapa orang yang pandai pandai ni... cewah. Aku merayu kat cikgu nak masuk kelas 6A kan dengan Nuha. Tapi cikgu baik sangat macam taik cikgu suruh aku masuk kelas 6O yang kena diam tu tambahan lagi Cikgu Shamsazila slash lion? yang ajar math. Yang pasti, aku akan terror math lepas ni. Cikgu Sham, sorry ye xD


Memang mati lah aku lepas niiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sebab tu aku menyampah kelas 6O ni tahu? 6A semua cikgu baik baik. Plus kalau aku tak ditukarkan kelas, MUCH MUCH MUCH BETTER. Bestnya kawan kawan yang tak tukar kelas tu darnnnn :(


Rindu pulak jadi penolong kan :( Rindu cikgu Elani marah aku banyak kali hehehe. Marah gurau, tapi masuk kelas 6O ni kena marah memang kena tibai terus lah jawabnya. Pandai lah nanti cikgu nak bandingkan kitorang dengan 6I :/


Nanti kena pulangkan tanda "Penolong Ketua Kelas" kat cikgu Elani balik hurmmmmm. Nak nangis doh. Ok fine memang dah nangis dah pun. Nak bagi markah corot balik periksa nanti boleh tak? Boleh masuk 6F balik nanti -.- 


Ni aku kata memang confirm gila nak mati lah kan. Aku rasa kalau 6O ni kemungkinan besar se besar besar yang boleh, aku akan dapat nombor 30 lebih. Peh, confirm sangat. Nak lawan ngn dak dak pandai en, mati harini.


Kalau boleh aku nak je cium kaki cikgu nak balik kat kelas 6F balik :( Hmmmm.



PAST
PRESENT