Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! SHEMAAAART XD
Tuesday, April 19, 2011 @ 1:33 PM


Shemart, aku tiru abang aku tu haha. Ok, this entry will be a short entry one. So, no need to catch a breath lah nak baca kan. Haha, have you ever search at google, lagendabudakstyle.blogspot.com? Not the URL box one. Yang untuk type facebook je. Takde .com. Pernah? K fine my blog is not as pop as yours, kan. IKR. I've type my blog URL in the box i've told you 2 secs ago and it appear this;




Yang atas sekali tu paliiiiiiiiing nak gelak, Great Blog ever seen lah pulak. Muehehehe ;3 *Tengah bajet jap. Kesalahan teknikal, dibuat dari google. Oh Mr. Google, kalau kesalahan begini berlaku 1000 kali kan bagus xD K fine. Terima kasih kerana bergelak ketawa bersama saya. You laugh I laugh You cry I cry and so on.....


Blog Wawa pun ada, Amelyn pun ada, Formspring aku! Also cannn ^.^V dan STYLEE ZEROES PUNYA FB SESATTTT? Im off to death. Pis out, that type of facebook is no longer *alive*. 


"Patah retak lalu pecah" kata BulanHijau.


Sudah cukup katakata pErAsAn aku keluar. Insya'allah tidak akan berlaku lagi pada hari ni di waktu yang lain tapi di lain hari aku perasan lagi yewwwwww. Waaaaiiiit for that :P


Assalamualaikum, bye! c(:



PAST
PRESENT