Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Twitter.
Sunday, April 24, 2011 @ 11:59 PM


For the first time pulak aku update pasal twitter ni. Saja nak bahjet konon ada, padahal baru beginner. Senang kata, baru 2 saat lepas aku sign up.


Paling memalukan, aku langsung tak tahu macam mana nak guna apa semua. Kunonya aku T_T


Kakak sedara aku pulak, asal main laptop je TWITTER asal main laptop je TWITTER. Boring aku dibuatnya, jadi aku cuba cuba lah nak sign up. Maluuunya tak reti guna! Satu je yang aku faham dan reti, cara untuk log out.


Yang lain tu, wallahualam tk reti langsung.


Jadi Kak Wani or others, help?



PAST
PRESENT