Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! 30 May 2011 ♥
Monday, May 30, 2011 @ 11:59 AM


Hi. Assalamualaikum. Bounjour! Dan dalam semua jenis bahasa.

Woot woot, Harini 30 May lah! Ya Allah tak sangka gila lah bhai :o :o Siapa yang taktahu 30 May tu apa......

30 May tu tarikh aku Wawa and Nuha berkawan. Well kitorang kawan last year, 30 May 2010. And now dah genap setahun. Alhamdulillah, kitorang still berkawan sampai sekarang. Insya'Allah kitorang akan kawan sampai bilabila, sampai mati! xx

Weh, aku sayang korang gila Aku taktau nak cakap macam mana lagi.

Wawa,
Kita banyak kali jugak gaduh. Tp dalam phone je. Kalau jumpa kat sekolah, memang tk pernah gaduh kan? Aku sayang kau gila :*

Nuha,
Peh kauu... Ada CZ je terus lupa kitorang. Tp who cares? HAHAHA. Aku sayang kau lah brader. Ikaw ang lahat saakin. (You mean everything to me). Muehehe :3 Kita tak prnah gaduh langsung! Langsung langsung kan? Hihi, iloveyou ^__^

Shahz dengan Syirah, lmbt skit dari dorang. Shahz aku kawan since tahun ni. Syirah entah la, heish. Haha. Oke, bye. Doakan kitorang will always together eh sampai mati ceh xx :)

*Jakun.



PAST
PRESENT