Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Acid pulak?
Sunday, May 15, 2011 @ 4:49 PM


"Honda ex5, WPV 4953. Hatihati dengan motor ni. Sebab ada dua orang india naik motor tu, SUKA simbah acid. Espicially dekat girls. So, becareful! Polis kata on weekdays dorang suka buat kerja ni petang and on weekends dorang suka buat time pagi. Dahsyat? Dahsyat hek hang! Nyawa dan wajah manusia tuu. Hish, demi tidak mahu orang yang  korang sayang jadi mangsa, sebarkan lah msg ini pada mereka. Nasihatkan mereka agar berhati hati. Insya'Allah takda apa apa akan terjadi."

Hi semua.

Msg di atas aku terima dari kakak saudara aku, Nani. Biasanya kita dengar berita tentang pembunuhan, pembakaran, rogol dan sebagainya. Curi sini curi sana. Sekarang? Ada yang lagi power! Yang lagi dahsyat. Benda ni tak boleh buat main main. Acid? Kenapa dan apa masalah dua orang india ni? Tak puas hati muka mereka warna kicap? Maaf, gurauan semata mata HAHA.

"Dahsyat hek hang!"

Pun boleh xD

Berbalik kepada topik asal. Jadi semua, sebarkan lah text kat atas tu kat semua orang okay. Aku takde kredit jadi tak boleh nak pas pas kat orang melalui telefon. Maaf sekali lagi.

Mcm2 kan sekarang terjadi. Buang anak lah apa lah, dekat Malaysia pulak tu paling banyak. Malaysia ni makin lama makin bahaya kan. Tapi kot ada negara lain yang lagi bahaya *ayat penyedap hati*.  Seram kadangkadang duk sini. Heh. Abaikan ayat aku.

Ehem, jap. Berhati hati dia jalan raya muahahaha kbye.

Assalamualaikum.



PAST
PRESENT