Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Mati ke-la-pa-ran.
Sunday, May 29, 2011 @ 10:45 PM


Hi. Assalamualaikum =)

Weh, harini Ahad kan. Aku tak boleh nak mengeleuh panjang nak kata esok sekolah sebab esok cuti. Yeay! Erkkk~ Alhamdulillah.

Aku tengah makan Nasi Goreng Cili Padi. Sedaaaap Um, aku boring lerrrrrr.

Tadi siang aku rasa macam nak mati tau tak, dari pagi aku bangun, pukul 8 centu main laptop sampai petang decorate blog Imran dengan Kamilah, aku tak makan. Memang lapar. Tp siapa kisah kan, aku nak habiskan dlu kerja aku.

Lepastu sidai baju.

Ibu tak masak langsung. Aku sedih! Takda makanan,

Sampai malam pukul 10 baru aku makan. Sumpah tak tipu. Nasib tak mati lagi do D: Kidding. 

Im not gonna blame my mom. Dah memang tak beli makanan nak buat acane.

Tadi aku lupa nak kata apa. Jap, um.
Ha, tengok dua blog ni-

http://mr.voltons.blogspot.com/
http://itsnotalwaysme.blogspot.com/

Lawa en layout dia. Aku tau, tengok siapa buat.  Weh, korang. Belanja aku do. Sorang Pizza sorang KFC. Dah, cukup. Lepas bukak sekolah, make sure bawak RM50 nak belanja aku tu muehehehe ;3 Kidding.

Blog aku lawa, aku tahu. LOL paling tidak. Perasan-nak-mati.

"Hang jgn la tulis banyak sangat, blog nak gempak gempak padahal 2 3 orang je baca *gelak*. Kalau update banyak sgt, orang malas nak baca..." -Abg Mir.

Memang lerrrr, 2 3 orang je baca, macam aku kisah. HAHAHA, aku buat blog bukan untuk gain follower. And also, bukan untuk paksa orang baca. Tak pun. Aku cuma, nak express feeling aku. Ceh! "Blog gempak gempak". Maknanya dia mengaku ah blog aku gempak? XD HAHAHA.

Btw, aku tukar lagu blog sebab Aishiteru macam ramai gila orang letak lagu tu. Heish.

Kbye.



PAST
PRESENT