Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! #SEKOLAH.
Monday, May 9, 2011 @ 11:41 AM


Pertama sekali untuk Ibu aku,

Selamat Hari Ibu. Fiqah tahu kan fiqah banyak gila salah, sorry ibu. I love you. Muehehe :3 *tp buat lagi. Eh ibu, mana facebook? Takde kidding je. Ibu i lap chuh.

Kedua, pasal sekolah tadi.

Bangun awal, pukul 6;30. Berhasrat nak pergi awal. Mandi mandi apa semua, keluar cari baju sekolah. Ktakda, aku bangga. Aku tanya mak aku. Mak aku muka terkejut O.O Baju sekolah? Mak aku suruh cari dalam bakul. Yeay setelah 10 minit cari, jumpa pun baju. Baju je. Kain? Aku cari kain memang dari 6 50 sampai 7 10 minit tak jumpa. Mak aku punya lah ulang cakap takyah pergi. Tapi aku nak pergiiiii.

Aku cari lagi. Tak jumpa.

Last last 7 30 mak aku kata takyah la, dah lambat pun. Aku nangis, tidur kat blik abg aku.

Pukul 11 pagi aku bgun. Ttbe tadi wawa call.

Wawa: Hello.
Aku; Hello. Weeeeeh.
Wawa; Asal kau tak datang doh?
Aku; Takde, mak aku tak basuh kain. Aku takde kain nak pakai. Hesh.
Wawa; Kau tau tak tadi cikgu Ropidah datang weh!
Aku; Yke? *nangis.
Wawa; Ha'ah. Kitorang semua peluk dia. Kau je tak. Die cari kau doh tadi.
Aku; *nangis je, tak leh nak jawab.
Wawa; Die kate dia takleh datang dah. Bulan July baru dia datang.
Aku diam je.
Wawa; Fiqah, kau tengah buat ape?
Aku; *dalam nangis ni aku jawab, tak buat pape.
Wawa; Lah Fiqaaaah, jgn la nangis. Bulan July nanti kau jumpa la dia..
Aku; *nangiss ni!
Wawa; Aku baru je bye bye dia. Dia dah balik dah... Takpe bulan july nnt kau jumpa la dia, tau?
Aku; *nangis.
Wawa; weh, aku balik kelas dlu eh? *ni phone public.
Aku; Ooo, kay bye :(
Wawa; Bye..

K, memang lah kan sumpah aku nangis macam apa lagi. Time time cikgu ropidah datang, kain aku buat hal, hilang. Memang aku benci gila kain tuuuuuuuu! Duh, aku nak sambung nangis.

Time, najwa nak bagi chocolate yang aku order aku tak datang. Time cikgu Ropidah datang, aku tak datang. What The? DANG!



PAST
PRESENT