Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Diorang dah balik :">
Sunday, June 19, 2011 @ 5:49 PM


Hahahahaha. Rindu my fwenzzz. Okay tak pon. Nuha Syahirah dah balik dari UKM. Lama tak jumpa korang kan? Kita dah 18 tahun masuk UKM. Aku je tak datang. Saja ponteng.


Haha. Bajet 18 tahun.


Muahahaha >:)


Aku jealous lah hm aku tak pergi. FRIM pun aku tak pergi jugak nanti. Takpe, aku suka duduk dalam rumah aku dalam bilik online 24 jam. Eh, best apa? Rasa macam nikmat syurga :">


Guys, lagi berapa hari je birthday aku ni. 25 July. Jangan lupa semua post dekat wall aku oke "Selamat Hari Jadi, Namy. Semoga panjang umur." Jangan lupa beli cake. Buat party dalam kelas. Wow hebat nya birthday aku tahun ni.


Tak, tu semua aku berangan je. Aku rasa 2 3 orang je yang sudi post Happy Birthday dekat wall aku. Hah La Mak, siapa je yang nak post ? Aku tak ramai kawan. 700+ je. Yang kenal aku pon 100+ je. Yang lain ingat nak add bagi kawan ramai je muahaha >:)


Aku nak 25 July nanti jadi hari terbaik. Pwish kawan kawan ? :"> Hadiah yang aku nanti nantikan; Domo dari sesiapa je . 


Haha, tu lagi sakai \m/ Siapa je nak beli domo untuk aku ? Kalau kau baik, tolong lah eh! -__-"


***


Aku ingat lagi orang tu dia pernah marah aku sebab letak nama dia last dalam senari bestfriend (s) aku. Tapi sekarang, jangan kata last. Takkan tersenarai langsung dah. Hahaha.


***


Oke bye.



PAST
PRESENT