Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Entry sakai.
Monday, June 27, 2011 @ 4:36 PM


Yah yah yah yah whtever.


Hi Assalamualaikum semua. Catch a breath bfore reading this. We're okay but i just wanna express my feeling kejadahnya english broken -_-'


"Fiqafiqafiqafiqafiqa!" Lamunan aku terhenti waktu aku menaiki tangga bila aku terdengar nama aku disebut. 


(Kan aku dah kata sakai gila. Takpa aku nak bajet novel)


Aku toleh kebelakang, Shahzreen. "Yes?"


"Fyza tanya, boleh tak kau buat kan layout blog dia? Kalau tak boleh, tolong ajarkan, kalau tak boleh ajar jugak nanti dia tanya orang lain. How?"


"Oh, takpe aku buat. Nanti suruh dia bagi email & password, oke?"


"Okay."


Masingmasing ikut haluan masingmasing menuju ke kelas masing masing. Hamek kau.


***


Waktu pulang telah tiba, eceh. Aku seperti biasa hendak menuju ke kereta mak aku tujuan ofcourse lah hendak pulang. Tibatiba ada orang panggil aku. And agaaain. 


"Weh, umm nanti email and password tu kau mintak dekat Fiza eh?" -Fyza.


"Fiza mane?"


"Fiza Ahmad."


"Oh okay."


Kami berjalan beriringan. 


"Haha lama dah tak cakap dengan kau. Rindu do macam tak biasa"


"HAHA tu lah pasal"


"Eh, kau marah eh aku tiru about me kau tu? Er aku sebenarnya tak baca pun about me kau?"


"Eh, aku tak marah pun?"


Takkan aku nak kata aku marah kot kan -__-'


Terdiam.


"Ok lah bye!"


Dia menaiki van nya. As usual mesti lah sama macam aku, nak balik.


Aku pulang aku makan. Setelah itu rutin harian, online. Aku haritu baca about me dia, aku terkejut kuangkuangkuang about me dia sama sikit macam aku. Kan aku dah kata? Adalah satu rangkap ayat. Aku pun cerita dekat Wawa which is memang dia tempat aku maki ke ape. Lolz.


And then wawa cakap apa dekat dia aku pun taktahu sampai kan about me dia ckap "Jangan warn aku" amende tah.


Aku baca blog dia jugak, also the same thing. Pasal aku ada lagi. WTH? Aku tak sound dia pun. Aku cuma cer kat wawa je darrr aku jugak yang kena. 


Marah punya marah aku buat taktahu at last suruh aku buat layout untuk dia. Apa ke.... Aku tak kisah pun sebab kalau orang dah mintak tolong takkan nak kata tak boleh? Aku bukannya sombong sangat unless aku tak kenal pun orang tu.


And yes aku dah baca entry entry dia pasal aku. Aku admit aku pun cair bila aku dapat tahu dia kata dia rindu aku and dia kata aku dah sombong. Sorry, maybe aku terlalu sombong sekarang. But yes aku akan tegur kau lepas ni. Dont worry, aku cuma lupa je kot :>


Bye.



PAST
PRESENT