Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Ha ha ha.
Wednesday, June 22, 2011 @ 2:43 PM


Tadi ada Choral Speaking audition around 12 macam tu. So kitorang ramairamai turun, bukan buat pape pon. Lepak je. Bila sir suruh masok kelas, semua merengek tak nak. Jadi kitorang lepak situ, sejam.


Sir ada panggil aku.


"Fiqa, you gadoh dengan siapa ni?"


"Haha, *tutup muka*"


"I dah baca semua status you tulis ni lepastu dia reply ape. Kenapa? Siapa?"


"Wa.. Ar.."


"Kenapa dengan diorang?"


"Entah diorang tetibe cari pasal".


Lepastu ada budak datang dekat sir tanya itu ini. Silence. Aku pon diam je la. Aku beralih arah, Najwa nangis pulok. Aku dah lupa kenapa.


Oke, first. 


Entry bawah ni korang ignore je lah eh. Sebab aku terlalu emosi. Kuangkuangkuang.


Like seriously, aku pon tak faham kenapa diorang tetiba cari pasal. Aku dah lama gila kot tak bukak cerita pasal diorang. Tetibe je keluar dekat home page gambar diorang berserta blog. Siap status lagi "tolong baca blog kami. Siapa yang makan cili terasa pedasnya". Something like that ah aku tak ingat.


Bukak blog tengok, hamek kau pasal I.. Popular gila aku sekarang. Ada sesiapa lagi baik hati nak tulis blog pasal aku?


And bila aku fikir fikir balik, memang dah sah.


AIS jealous dengan aku :O :O :O


Aku serious. Kalau tak, kenapa dia tibatiba nak cari gadoh? Kan? Dah sah lah dia jealous. Aku tak cakap pape pon kat dia. Dah lama dah. dah enam bulan kitorang tak kawan langsung. Lagilagi dia block aku kat fb. Memang tak kawan langsung la. Tibatiba je nak update blog gitew.


Tp aku tak kesah. Aku bukannya nak sangat kawan dengan dia.


Macam budak kampung je huk alah :O


And yeah aku dah cer semua kat Cikgu Ropidah through FB, and then cikgu kata 


"kawan waktu senang tp shabat waktu senang dan susah.Carilah yg namanya sahabat"


Then aku kata la "Sy dengan Wawa still kawan :) Wawa lah sahabat sy :) "


"Alhamdulillah".


HAHAHAHA nama wawa terkeluar opocot.


Whateverwhatever.


Peace untuk kalian berdua, hendak memberitahu puan sapiah? Puan roslawati? Silakan. Aku tak cuak langsung. Kuangkuangkuang. Sebenarnya jantung aku dupdap ni sobsobs.


Eh, nak study. Bai.



PAST
PRESENT