Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Horay!
Monday, June 27, 2011 @ 2:09 PM


Hihi :B


Guess what? Kuangkuangkuang. Its nothing.


Eh ada k.


Aku banyak kali cakap dekat Harith aku nak domo aku nak domo like WTH aku pun rasa Harith menyampah dekat aku. Shooo what x) Hrmm tapi Harith baik kan? Eh kau jangan kembang aku tumbuk kau kang Harith.


"Fiqah kau nak tak bag domo?"


Peh aku rasa macam nak tumbuk je Harith ni. Dah tau aku gila domo ofcourse aku nak. 


"Dia corak domo macam ade bulu bulu warna coklat" Blablabla.


"Naaaaaaaak!"


"Ok nanti Birthday kau."


Like zzzzzz, 2 weeks to go. Malas laa nak tunggu. Lambat lagi :< 


Theeeeeeeeen. he took a photo with the domo x) Aku benci kau harith. K tak perlu tahu pun sebenarnya. Aku tahu domo tu untuk aku kan? Kau sanggup berkorban demi aku pergi Subang Parade belikan aku domo tu kan? 


Kau kawan baik lelaki aku ah brader :'>


Kuangkuangkuang. Kau jangan kembang. Domo tu mahal eh weh? Tkpe kau kaya, bagi kau murah. 


Masa balik tadi pun,


"Wehh jangan lupa bagi aku domo tau, harith?" -Aku.


"Iyeeee".


HAHAHA! Kesian kau harith.


Marsha, Shahzreen, Aisyah, Arisha, Afirul, and others yang janji nak bagi aku domo, aku tunggu domo dari korang. Korang yang janji nak bagi, kan? Haiyok tktahu HAHAHAHA Mungkir janji tak baik tau Lolzzz kayhh bye



PAST
PRESENT