Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Sorry.
Saturday, June 4, 2011 @ 7:36 AM


Tujuan aku update blog sekarang ni adalah cuma untuk kata ini entry paling anoyying. Sebab korang yang rajin baca blog aku ni, tak penat ke? Asal bukak je ada new entry sampai empat. Paling sikit pun dua. Hahaha. Kalau aku jadi korang, aku rasa takda masa nak melawat blog typical loser macam ni, Fikir update je, ingat orang baca sangat ke :B

*ignore sentence kat atas sebab saja je nak rendah diri hahaha.

Hi, sekarang jam di laptop aku tepat jam 7;30 pagi. Bukan maghrib. Pagi. Ya, aku ulang, jam sudah tepat menunjukkan pukul 7:30 pagi. Tolong jangan tanya aku kenapa aku rajin sangat tidur lambat nowadays sebab jawapan dia terlalu panjang, boleh isi satu novel yang berjumlah 1000+ muka surat. 

Aku kadangkadang terasa aku ni pelik, sebab semalam aku tidur jam 4 pagi aku bangun tadi dalam jam 4 petang -_- teruk. Tapi bila aku tidur jam 6 pagi, tibatiba bangun jam 8 pagi. Haih, kalau tidur jam 8? *Aku sedang maksud kan sekarang.

Aku takkan tidur.

Lolz, tak. Sekarang mata aku terasa ringan untuk di tutup. Yang penting kita update blog dulu.

Oke tadi, aku sedang leka menonton tv. Cerita So You Think You Can Dance, sambil menunggu ayah aku yang lama menggunakan laptop. Aku tunggu. Tunggu dengan setia. Ewah.

Pada jam 12 malam, ayah aku turun ke tingkat bawah, hendak minum air katanya. Lantas,

"Fiqah tak tido lagi?"

"Dah biasa tido lambat. Ayah, nak main laptop pulak. Asyik ayah je -_- Tak aci".

"Ha amik lah, mngada sungguh anak ayah ni"

Terus aku melompat lompat ke tingkat atas di mana terletaknya kamar ayah aku. Terus aku rembat laptop tersebut langsung di bawa turun ke bawah. Dengan laju aku type email dan password fb aku. Yeay! Aku bersorak dengan kuat apabila melihat 2 sahabat karib aku tu online.

Kami main habbo, sampai tak ingat dunia!

Oh yeah, aku terharu aku kenal sorang mamat dari wawa, nama dia akmal. Dia kaya. Aku mintak tv, dia kasi. VIP Stereo, dia kasi. Aku mintak C, dia bg. Semuanya lah dia bagi. Aww, terharunya aku -_-'

Aku mintak dia macammacam, sampai lah dia out.

Oh ya, for kakak. Tadi orang tengok maharaja lawak. Hang tak jealous ke? Kenapa? Hang kenala jealous.

Oh and, orang dah tengok Death Bell 2. Ingat lagi cerita tu? Yang bunuh2 tu. Orang dah tengok yang 2 punya. Seram, kak seram x)

Oke aku nak tidur bye -__-



PAST
PRESENT