Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Oh! Wawawawawawawa.
Wednesday, June 8, 2011 @ 5:38 AM


Bosan.

Entah lah. Aku bukannya bosan sangat. Cuma, aku sedih. Masalah yang semalam penyebab aku menangis tu, belum dapat aku hapuskan. Kenapa aku terlalu bodoh. Bodoh tak reti fikir betulbetul. Sekarang, dia dah bebas. Selamat Tinggal aku ucapkan. Aku sayang kau, sampai mati :)

Allahuakbar.

Apa kena dengan ayat ayat kat atas tu. Oke, takda kena mengena langsung! Aku boring je oke.

Hm, Nur Awatif Bt Ab Rahman, kenapa kau pergi Ulu Yam, waktu aku memang perlu kan kau sangat sangat? Kau kawan aku sehidup semati. Ya, Nuha pun sama. Tapi aku lagi selesa cerita semua problem aku dekat kau. Walaupun kau bukannya layan aku "/

Tadi kau on. Aku sempat cerita sikit je. Internet Connection dekat Ulu Yam kau tu, dengki entah kenapa dekat kita. Aku sempat tulis 3 ayat je. (bukan iloveyou) Lepastu kau kata "sian kau". Lepastu kau senyap. Tibatiba bulatan hijau sebelah nama Wawa Rahman tu bertukar jadi warna kelabu. Kau off. Setiap satu saat kau on, lepastu off.

Aku sedih.

Dekat siapa lagi aku nak cerita semua ni? Kau je harapan aku. Nak tunggu bukak sekolah, kang aku nangis dekat dalam kelas tu lagi menyusahkan "/ Ah, mengada nya aku. Kakak, balik la. Orang nak story kat hang :( :( :(

EH, SEJAK BILA PULAK ORANG PERNAH NAK STORY BENDA KAT HANG, KAK?


Oke, gurauan je la tu. Heish. Buat apa nak story dekat kakak aku. Tak pasal pasal kena tendang duduk kat Perlis sekali.

Kakak, hang rindu orang kan? KIKIKI XD

Kidding.

Oh well,


Nak in a rel dengan budak hot, tampa kang :@ :@

OKENGGG~ Amboi sampai empat aku post. Melampau XD Takde la melampau mana kan kan? Normal lettew. Heh. Yang orang dok wtw tu tak kisah pung. Hahaha diam :B

Ala, Wawa. Kol aku tau nanti tautau ~ Kalau tak aku tikam kau 18 kali tak hidup dah -.- Hm kesian aku, dah la 10 orang je on. Pukul 5 pagi++ tu hahlamak. Eh,

Tadi aku on dia punya prof. Lepastu aku baca msg msg lama. Bapak ah terkeluar isi perut :O Taknak prtsc nanti kantoi bukak prof dia Lolz, dah kantoi dah pung -.- Kthxbye :* :*



PAST
PRESENT