Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Okay, ni entry 'reply' untuk korang berdua =)
Tuesday, June 21, 2011 @ 6:22 PM


Oke, aku dah baca entry korang. Hahahahaha. Oke jujur aku takot. Takut sangat. Eh tak nampak ke muka serious ni? Aku takut okay. Hmmmm acane ni T__T Itew takut. Sobsobs :'<


Oh, ingat kau update entry macam tu aku nak baik dengan kawan kau tu lah? Sorry lah. Aku takkan buat baik dengan kawan kau sebab kawan kau tu perangai macam asdfghjkl wallahualam. 


Eh, kau sedar tak kawan kau tu kurang ajar? Eh kau sedar tak disebabkan kawan baik kau slash ex kawan baik aku tu, orang ramai benci aku? Termasuk kau.


Setahu aku, dulu mana ada kau sombong nak mati plus mengutuk orang ni. Mana ada. Sumpah aku jujur sekarang. Bila aku tengok kau rapat dengan dia, peh. Kau dah berani ugut orang. Siap bagi amaran lagi. Aku takut weh. Aku macam tak tentu arah sekarang. Dup dap dup dap jantung aku baca entry kau tu :'<


Kau pandai. Oke aku mengaku. Aku bodoh. Memang tak setaraf langsung dengan kau! Kau masuk clever, itu dah terbukti sangat kau hebat gila la kan. Aku ni siapa? MINAH SESAT KELAS ENAM ORCHID JE KAN.


Taknak lah merendah diri nanti macam bajet sedih gila pulak Haha.


Aku cakap awal awal dekat kau. Ni bukan ugut eh. 


Seriously, kau akan menyesal kawan dengan dia. Lagilagi rapat gila. Aku pon macam tu. Kau sedar ke tak sebenarnya? DIA DULU KAWAN RAPAT AKU GILA, WEH. REHAT SAMA SAMA, JALAN SAMASAMA NANGIS SAMASAMA HAPPY GELAK SAMASAMA. SEMUA SAMASAMA! Sekarang? Kau tengok macam mana. 


Nampak sikit je, jeling. Siap cari pasal lagi.


Eh aku dulu kawan dengan dia, dia banyak la rasuk aku jangan kawan dengan orang tu jangan kawan dengan orang ni. Dia fikir dia mak bapak aku ke apa nak atur aku kawan dengan siapa? Dia dulu atur aku suruh buat macam macam lah weh. Kalau aku tak layan dia sikit je nanti dia nangis nak tacing tacing. Eh aku hempuk kepala kang pecah. Oke tak tipu je.


Kasar nye aku hari ni. Aku dah bengang sangat.


Aku memang macam ni, orang tulis sikit je pasal aku, aku over pegi tulis panjangpnjang. Alah normal lettew kan :">


Kalau kau nak bajet berani sangat la nak ugut aku macam tu, lepas kau baca ni, aku nak kau datang kelas aku lepastu face to face dengan aku, cakap apa kau tak puas hati. Jangan lupa bawak kawan kau. Nanti aku bagitau kenapa aku tak puas hati sangat dengan dia.


Oh ya, lagi satu.
Kalau kawan kau stop dari kacau life aku dengan kawan kawan baik aku, alah kau faham je lah kan siapa HAHAHA. Alah nak buat lawak kejap. Tak jadi pulok. Oke jap, sambung. Kalau kawan baik kau tu stop kacau hidup aku dengan ponpon, aku pon akan stop kacau hidop dia. Oh well, FYI sekarang pon mana ada aku kacau kawan kau tu. Yang aku tahu kawan kau tu yang kacau hidup aku. 


MERASUK ORANG JE KERJA, BURUKKAN ORANG JE KERJA.


Bodoh takde kerja lain. CONTACT CIKGU ROPIDAH MINTAK NASIHAT LAH BANGANG.


Bye :-*



PAST
PRESENT