Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Penderaan.
Wednesday, June 29, 2011 @ 2:12 PM


Sakit hati weh.


Hello eberibadi. #Sakit hati sakit hati.


Just got back from school. As usual :> Tadi hujan dekat sekolah, pagi.


Dtang sekolah, kelas pagi kejap. And then himpun dekat padang. A few minutes later, hujan. Mulamula mesti lah hujan sikit je kan. Stay, kitorang tak pindah pun. Duk padang mandi air hujan.


Lama sikit, dah nak lebat dah. Cikgu sibuk buat announcement pasal apa tah. Aku dah sakit hati gila, kau tak fikir ke anak murid kau tu demam ke apa? Sakai punya cikgu.


Lepastu okayyyy dah lebat gila cikgu tak suruh pergi mana mana pun! Budak budak semua dah "Wooooooo!", kitorang semua lari sendiri je pergi Laman, padahal cikgu busy sebut nama cikgu bertugas "Mohd Zahari Ya, " Blablabla. Bangang nya lah. Cikgu apa ni?


Kitorang duk Laman borak borak, lama sikit hujan dah berenti, duk padang balik. Lama sikit hujan lebat lagi. Kitorang mandi hujan! Sejuk weh sumpah sejuk. 


Bila dah sejuk gila nak mampus tu, aku duk laman. Lpstu kena naik kelas. Alhamdulillah! Aku tidur. Lama,


Lpstu jalan jalan. LEPASSTTUUUUUUUU TENGAH HUJAN RINTIK RINTIK TU CIKGU BUAT LAGI ACARA :> Hujan okay sikit mula lah lompat tinggi sume lumba lari apa sume tuuu. Best.


Aku bisik dekat wawa "Ape cikgu tak adil gila, cikgu guna payung budakbudak semua kena hujan? Whatthehell". 


Bye.




PAST
PRESENT