Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Sasasakit.
Thursday, June 23, 2011 @ 3:06 PM


Tadi kan. Saya mengaku saya sakai gila dekat sekolah. Macam budak takot kena bunuh. Padahal lumba lari je. Loser gila. Boo untuk saya. Okay terima kasih :'>


Masa lumba lari kan, saya rasa macam... macam... macam saya nak bunoh diri. Lagilagi ada budak sorang tu yang saya menyampah gila tengok saya lari. eh saya rasa macam nak kebabooom kepala dia bagi tak hidup dah. Betul wak, saya tak tipu :'>


Tadi tak belajar. Best gilerw. Dari sampai sekolah lepastu dok padang lepastu sukantara semua lah kan, lepas tu masok kelas cikgu malas nak ajar lepastu pergi choral sampai balik lepastu online. Tu best. Harini bestttt. Oke tak. Tak best langsung.


Kaki saya sakit time lumba lari tadi, rasanya saya pijak batu kot. Sakit gila takleh jalan. Tipu je.


Tapi betol saya sakit gila macam nak meraung. Jerit bagi semesta alam mendengar.


Eh tadi kan masa meeting Choral Speaking, saya baru dapat tahu yang Wafa jadi conductor sebab Nadhirah quit. Saya macam terkejut gila bila nad quit. Rasa macam nak amik kantana cucuk cucuk Nad. HAHAHA jk, 


Saya kan gadoh sikit dengan Wafa, tapi sikit jeeee. Then sir pulak tahu saya gadoh dengan wafa. Sir ni macam spy. Semua nak tahu. Tumbuk kang :@ :@ Lepastu sir kata "Siapa tak setuju wafa conductor tolong angkat tangan, sy dah tahu dah ada conflict2 ape semua" blabalblala sir merepek.


Saya memang takde niat pon nak angkat tangan sebab saya okay je siapa pon jadi conductor.


Esok malam saya balik kampung nak jumpa kakak. Eh saya menyampah betol la tiap minggu nak tengok dia. Tak larat. Hahahaha k. K tu kidding.


Gedik kakak ni anak manja sikit sikit rindu orang :'> HAHAHAHAHAHA! Perasannya I... takde lah tak baik kutok kakak sendiri depan orang. Kakak aku kan comel. Bukan macam kau tu. Pergi tengok cermin shuh. x)


Eh saya rasa macam Isnin ni taknak datanggg! Kena lompat tinggi, wak. Saya rasa macam nak mati sekarang jugak. Seumur hidup saya, saya tak pernah langsung lompat tinggi. Ngehngehngeh saya memang loser. Eh apa awak kisah?


Dah lama tak datang hari isnin. Dah lama tak assembly. Eeeee nak datang! Tp.. Taknak lompat. Macam mana eh? Menyorok la. Main hide and seek dengan cikgu. Tkpe cikgu saya baik :'> Saya sayang cikgu cikgu saya. Huk alaah gedikz.


Eh, bye saya nak...... lompat.



PAST
PRESENT