Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Bestfriend?
Tuesday, July 19, 2011 @ 7:04 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Aku bukan nak cerita pasal kawan kawan aku yang aku gaduh tu, bukan. Cuma aku dengan diorang dah okay sikit. But then Aisyah macam terasa sebab aku kureng sikit dengan dia. And yeah, aku pun rasa makin lama aku makin lupa Aisyah dengan Amelyn bila aku dah okay dengan diorang tu.

Sorry Aisyah, Sorry Amelyn. Korang gang aku sekarang. Aku janji, aku takkan lupakan korang lagi eceh. Betol, aku pun sedar bila aku dah ada diorang aku lupa korang. Entah kenapa, tapi lepas niiii aku tak lupa, okay? Pinky promise.

Takkan aku senang senang nak lupa orang yang dah baik dengan aku, kan? :)



PAST
PRESENT