Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





.
Saturday, July 30, 2011 @ 4:14 PM


Bismillahirahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Haiiii! Sihat? Okay please lah, umm sekrang pukul 3;55 petang. Aku kan..... belum mandi. Dari pagi. Malas gila alamak ai. Tapi, tandas pun tengah repair jadiii ada alasan tak payah mandi. Nasib baik nasib baik~

*Macam lah tandas ada satu je -.-'

Boring gila sekarang. Aku dapat free call btw. Birthday ibu. Aku tktahu nak call siapa. Aisyah guna celcom. Ameeeeelyn, takpe japgi aku call. Um, kakak aku guna celcom jgak. Semua nak guna celcom je. Rasa mcm nak hentak hentak kepala dekat dinding :<

Hmm, boring. Tktahu nak update pasal apa. Pukul enam kejap lagi pergi rumah cousin, hantar kain raya. Wuuuu lawa boo kain raya gua tahun ni. Warna hijau. Bukan hijau, dia campur campur. Hoyeah. Suka gila ♥


Semalam en pergi Gulatis beli kain tu, ibu pilih lama sangat. Nak meleleh air liur menunggu. Detik demi detik berlalu..... aku cuma melakukan rutin harian aku bila bosan macam biasa. Tak peduli apa dekat sekeliling. Bangla ke, perompak ke, kita tangkap gambar tu penting. Mwehehe.


Masa kaki nak menjejak kedai kain tu, handphone aku duk vibrate meminta untuk di jawab. Hmm, tertera di skrin telefon nombor yang aku langsung tak pernah tengok. Atau patut aku kata... nombor tak dikenali? Ok sama je lah tu.


Button hijau di tekan sekali menggunakan ibu jari. "Hello?" suara aku kebingungan. 


"Hello, dekat rumah ke?"
"Aaa, a'ah. Eh tak! Dekat kedai kain."
"Oh, bisingnye! *gelak"
"Radio tu ha, pasang kuat sangat. Ni sape?" <- Baru nak tanya?
"Teka lah"
"Aaa, haha ni sapeeee?!"
"Cikgu lah cikgu,"
"Ooooh Haha" *Aku tau tu memang cikgu Elani. Haha.
"Aa kat kedai kain? Um takpe lah"
"Umm hihi byee."


Panggilan tamat.


Aku gedik betol cakap telefon dgn cikgu.


Beli kain tu lama gila. Aku memang rasa macam nak hentak kepala dekat dinding, kain tu pulak mahal. So kena fikir lima enam kali nak beli ke taknak. Lastlast go on je, kain lain semua buruk puii. Lolz.


Then makan dekat kedai makan lah kan. Ikan Bakar amende Sekinchan tah aku tktahu blabalbal. Sedaaap broh (Y) Tp nasi dia kedekut gila. Sikit sangat. Hok aloh.


Aku rasa blog aku makin hari makin boring. Entri demi entri makin lama kseronokan nak baca tu hilang. Luput. Hapus. Musnah. Ayat ayat karangan BM aku, aku dah lepaskan semua waktu periksa. Wush, scary.


Otak aku makin hari makin mengecut. Haaa mengecut pun boleh. Pernah baca artikel soal Otak Tengah? Best. Aku betol betol teringin nak belajar menggunakan otak tengah. Malas nak bahas pasal tu dekat sini. Sila baca sendiri. Search je dekat google otak tengah.


Dh cukup panjang dah alahaii. Bye assalamualaikum.



PAST
PRESENT