Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Duit Maya.
Wednesday, July 27, 2011 @ 6:59 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Tahu duit maya tu apa? Duit maya tu, duit yang kita tak boleh sentuh. Macam credit phone. Sedar tak sedar, duit yang kita tak boleh sentuh letak bawah ketiak letak bawah poket tu lah duit paling kita hargai. 

Kalau kawan kita pinjam 20 sen dekat kita, mesti "Tak payah ganti, 20 sen je pun". 

Tp kalau call someone guna phone for sure, tetiba "The number you have dial is not answering, tengah berak agaknya" lepastu 20 sen credit lenyap, mesti menjerit terjatuh terduduk rasa macam OHMAIGODDDD MAXIS TELAN CREDIT AKU BONGOOOOK!!!!!

Sakitnya hati mesti tak terkata. 


Aku pun macam tu. Entah taktahu lah kenapa kahkahkah >:)


Kalau kena telan seringgit tu pengsan sejam tak bangun rasanya xx Sanggup pergi Maxis punya tempat tu tanya apsal kena telan. Ke... call maxis punya number. Kalau kawan bawak lari seringgit ada ke nak pergi rumah kawan suruh bayar balik? Ceit, orang gila je tu.


*Aku taktahu asal aku cakap pasal duit maya. Sebb baru belajar kot HAHA bye.



PAST
PRESENT