Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Facebook :(
Thursday, July 7, 2011 @ 10:00 PM


Ok, saya rasa macam nak lari masuk hutan. Memang dari haritu nak lari masuk hutan tapi tak masuk  masuk pon tah ape masalah sebenarnya. Ok sekarang memang rasa macam nak krohzz krohzzz. Kejap tu tidur ke apa krohzz tu? Ah tak payah tahu.


Facebook I ada masalah tau. I rasa macam nak lari masuk hutan. Ok, agaiiiiin?! Masuk lah hutan sorangsorang, Fiqah. Dengn semangat Mak Nyah nak log in tibatiba keluar nate beghuk ni;

Wuh, rasa macam nak lari masuk hutan  baling laptop keluar rumah. Ok tak, tipooow je alolo see my laptop wanna krai krai oredii. Chill man, im not gonna baling you outside. Nanti acane i nak on fb kan hikhok kebabom eh ape sakai sangat aku harini :3 Jangn ber 'i' 'you' sangat. Nanti kena terajang. Ok tak.


Hmm, berapa banyak perkataan 'Ok' aku dah guna ye ye ye. Sedihnya aku.


Hmm, tak sebenarnya ni kes sejam lepas. Facebook dah okay dah pun oink gedekgedek. Cian fb itew tadi ingatkan kena hack ohh. Hikhok kedebuk baii :'>



PAST
PRESENT