Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Happy Birthday, Kakak (:
Wednesday, July 27, 2011 @ 11:09 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Entri ni sememangnya untuk kakak aku. Nur Amirah Bt Mohd Yusof.

Sekarng baru pukul 11 sebenarnya tapi takpa, update awal sejam sebab lepas habis ni terus nak tidur, seriously. Esok exam science. Tknak tertidur time jawab. Huk.


Okay, kakak. Kakak dah genap 18 tahun. Di sini saya hendak mengaku, time birthday awak ni lah ye, kak. Betol, orang rindu hang. Dah 12 tahun 3 hari kita bersama. Sejak tahun 1999 lepastu kita berpisah tahun 2011 ni, orang gila mana tak rindu. Orang tahu lah hang rindu orang kan halamak. Toksah malu malu kak.


Kak, duk sana bebaik. Jangan curang dengan Faiz. Kahkahkah. Belajar elok elok kak, orang bangga gila bila orang lain tanya hang dapat berapa A. Muka kerek je jawab 7A macam 7A tu orang yang dapat. Hok aloh.


(Orang memang suruh hang belajar elok elok sedangkan orang ni wallahualam)


Kaaaaaaak, selamat ulang tahun ke lapan belas. "Happy Birthday" bak kata omputih. Kak, iloveyou. HAHAHA macam O.o Omey tak kita kata lebiu kat kakak kita? Omey kan ♥ 


Nur Amirah Mohd Yusof, Happy Birthday once again. Duduk Perlis tu jangan lupa orang yang berada disini ye. Orang kemas rumah nak cari jam hang, minggu ni tak boleh pergi sana jumpa hang, orng pergi tengok Mak. Minggu lepas ada kat sekolah tu, menyemak. Minggu minggu lepas hari sukan. Minggu depan puasa.


Next 3 weeks baru kita boleh jumpa, kak. Wuwuwu sedih nya, kak. Sedih kan kan kan? Raya baru kita jumpa huaa. Lama gila kak T.T Alah kalau kita jumpa pun peluk salam cium mana ada. Dalam blog je over.






Orang taktahu nak cari kat mana gambar hang. Yang ni je orang jumpa, tak terselit pulak yang lain. Haha, okay tu je kot? 


Tulus ikhlas dari adik hang,
Nur Afiqah yang comel lagi hot.

Okay tak. 
*Hang; kakak
Orng; aku.

Itu bahasa diri kami ye HAHAHA bye.



PAST
PRESENT