Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Jarang.
Friday, July 29, 2011 @ 5:16 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Awak semua perasan tak sekarang kan kita dah jarang update. Semalam pun update sekali je. Kan kan kan? Okay, kita memang sengaja. Kita nak biar sehari satu je. Takda lah orang menyampah kan. Tk pun semingu sekali. Ok tu tipu. Naik cekik darah lah tu. Kita kalau seminggu tak tengok blog boleh gila kot. Kalau time raya haaaa takpe pasai pi XD

Kidding, blog plisss dun mad.

Kita kan semalam call kakak kita, kita wish birthday dia. Tp kan dia tak kata thankyou pun lepastu suara takda perasaan. Sebab kan dia baru bangun tidur. Kita menyampah dekat dia hok aloh. Okaaaaaay tak. Kidding.

Kita kan... nak tukar blog jadi baru boleh tk? Maksud kita nak tukar template, mwahahaha kiddng je. 

Eh, button older post kita letak bawah lah. Rimas wuu. Playlist lagu pun kita tukar, tk suka yang lama sebab letak satu lagu je, lepastu kalau prgi older post dia ulang balik macam nak kena maki. Awak nak amik playlist macam kita? Eh muka tk malu btul copycat -.- MUAHAHA!

Kita nak update panjang panjang, biar. Orang muntah keluar kahak merah pun apa kita kisah. Dah lah nak ber kita kita tak pasal pasal kena pang.

Awak, kita kan menyampah dekat sorang budak ni tau, nama dia kita kena rahsia kan sebab nanti dia hasut semua orang, nnt kita takda kawan tk pasal pasal puiii. Dia tu hotsetap, orng suka kelilingi dia sebab entah kita jealous betol. Dia kan suka buat kita jadi hamba abdi, rasa macam nak bagi kaki. Ok tak.

Kita taktahu lah nak cakap pasal apa! Awak ni paksa kita update sangat kenapa. Pernah rasa kena makan? Tak kan? Nak kena? Batu belah batu bertangkup ._. #Danish ni suka kentut. Depan kita pulak tu hum. Busuk.

Wak, Wak ketari. Ceitttttt. Kita nak tengok cerita Sekali Lagi. Nama cerita tu Sekali Lagi lah awak. Jangan lembab sangat. Kita kan baru lepas tengok cerita Ketika Cinta Bertasbih 2 ~ Sedih wak cerita tu. Rasa macam air mata darah mengalir uwek uwek gedik gedik dia mengalir pelan je. Sebenarnya tak pun.

Esok kita nak pergi tengok Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2. Padahal part 1 kita belum tengok lagi. Kita pun tktahu kenapa. Kakak jangan nangis, i know you're jealous of us (family) mwahahaha. 
Nk tulis ape lagi eh........
Amelyn Aisyah, entah kenapewww setiap entri aku msti ada nama korang erk. Tkpe comel lah tu kan. Korang buat apa? Aku bosan ni. Weh korang. Esok aku malas nak dtg. Lgpun esok pergi rumah cousin aku hendak menjenguk nenekku disana. Hajah Saodah :B Hekhek. 

Aku?

Kita nak jumpa nenek kita. Tk, sebenarnya nak jumpa anak sedara kita, Balqish. Rindu dia.

#Kita kan show satu entri je dekat main page. Kita ikut someone ni, Amelyn Aisyah Shahz korang tahu kan? D': Alamak aku copycat? Omaigodddd. Whts ghong.

DAAAAH TAKDA IDEA BYE.



PAST
PRESENT