Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Motivasi Alihan Pelajar.
Saturday, July 9, 2011 @ 7:36 PM


Hii, saya baru balik dari Sri KDU. You know? Lolz, okay memang best tu best lah jugak. Tu pun dengan ada nya Amelyn. Kalau takda Amelyn, mungkin aku sorang sorang macam orang takda life. Takda kawan. Sorang. Terima kasih Amelyn. Kawan baik aku kemana?


Nuha dengan Syhrh ofcourse. Diorang nak layan aku? Haram lah cite dia. Kalau dah ada boyfriend depan mata, masing masing lepak dengan boyfriend masing masing ah. Aku panggil pun, setakat pandang je lepastu senyum. Lepastu? Beralih arah lah :) Memang diorang tk layan aku langsung harini.


Takpe aku tak kisah. Korang kan kawan baik aku sehidup semati. Kawan yang sayang kawan. Takkan lupa friendship. Kan?


Wawa pulak, tah kenapa tak datang. Padahal dah bayar. Hmph, takpe ah. Aku memang ditakdirkan macam ni. Aku banyak kali datang semua sebab kawan. Tp hahahaha best pulak benda aku dapat. Sila perlakukan aku sebegini lagi ye. Harap korang suka xx


Amelyn je doh kawan aku harini :> And Shahzreen. Kot. Dngan Shahz aku kawan kejap je xx Masa last minute macam dah nak balik tew.


Dalam bas aku dengan Shakila je.


Dengar ceramah the whole day. Nothing exciting pun :) Bye.






PAST
PRESENT