Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Sakit hati lah bhaii!
Saturday, July 2, 2011 @ 6:45 PM


Hiiii. You miss me? Hehe :3 Diam. Hmm, tadi masa kat sekolah aku sakit hati gila dengan ponpon.


Cite dia ceni,


Sampai sekolah Shahz lambai lambai tangan panggil aku "Fiqaaa!" K, thanks Shahz. Kau je baik panggil aku :'> Erk. Kay. Lepastu aku duduk lah dengan Shahz and Nuha and sume sume tu. Sorang je takda. Classmate aku :>


Aku tanya Nuha mana asdfghjkl, Nuha kata kat depan. Aku panggil ah, aku tahu weh dia dengar. Suara aku ni bukan soft sangat pun. Lagi lagi bab nak panggil kawan. "ASDFGHJKL!" Dia pandang belakang. Aku nampak dia pandang aku, lepastu dia buat dunno. Aku suruh Nuha panggil kan. Dia taknak datang dekat aku :> Aku macam peh terharu gila! Kau fikir aku nak sangat ke panggil kau? K memang nak pun ._.


Lepastu time lari, aku memang semput gila ah tak tau nak cakap ape. Pinggang aku memang sakit sangat Ya Allah. Aku sorang je time tu. Kawan aku yang lain sume dah ke depan. Time tu jugak minah tu depan aku. Aku panggil ah dia. Siap pergi sbelah dia nak pegang tangan dia, "ASDFGHJKL". Aku panggil.
Dia lari ke depan :> Aku tahu motif dia memang taknak layan aku. Kau tahu? Aku terasa. Kau tahu? Aku malu. Aku panggil kau. Semangat! Siap pergi sebelah kau. Dengan pinggang aku sakit. Aku lari pergi dekat kau. Pergi sebelah kau. Lepastu kau tinggal aku centu je? Kau siap lari ke depan tinggal aku. Eh minah, memang aku takkan kawan dengan kau dah lah lepas ni. Dalam kelas, aku akan cuba tak layan kau. K? Kau budak pandai. Kawan dengan Miera. Dengan Siti.
Aku malu. Orang belakang tengok aku. Peh, siapa je tak malu? Dia tolak aku macam tu je. Kau tak rasa dalam kelas aku memang sakit hati gila. Dia mintak tukar buku. Sebab saja saja lah kan. Aku buat kerja dalam buku dia, dalam buku aku? Dia conteng. Dia tulis "Thaqif Thaqif. Thaqif vs Husma". Peh, kuaja. Aku mintak ah tukar buku balik. Lepastu mula nak menggedik manja kau? Aku tak goyang. Aku mintak jugak.


HAHA.


Pandai kau.


Aku buat baik dengan kau selama ni. Aku layan kau perfect. Apa kau mintak aku kasi, Keychain aku beli sampai 8 ringgit kecik ketot kau mintak sekali aku kasi je. Padahal aku sayang keychain tu. Aku fkir kau kawan aku. Aku kasi je la. Lastlast ini balasan aku dapat? Memang best. Aku hargai. Terima kasih.


Lepas ni, aku taknak buat baik dengan orang. Balasan orang bagi dekat aku macam ni. Aku bukan binatang. Bukan patung.


Bye.



PAST
PRESENT