Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





#Salah sangka.
Saturday, July 30, 2011 @ 5:43 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Fine. Aku terpaksa buat dua entri harini. Alahaiiii. 

Shahzreen Iman Jan my lovely muahahaha. Entri aku yang lepas ni aku ada kata aku menyampah dekat sorang budak. And then Shahz ingat aku cakap pasal dia. Bukan lah Shahz, takkan aku nak cakap macam tu dekat kau? Sekarang kau, Aisyah & Amelyn kawan baik aku.

Sampai bila bila. Insya'Allah.

Shahz, kalau kau ada dengar cerita dari orang yg aku kata kau mcm mcm, maybe ada yang betul and ada yang tak. Aku pernah kutuk kau sekali je dekat sorang ni tapi tu sebab kita gaduh, aku tak boleh pendam. Sorry, Shahz. Aku janji lepas ni aku takkan buat lagi. Thats my promise.

"My biggest mistake is when I leave you, Shahz" -Aku kasi dekat kau kan surat ni.

Kalau kita gaduh, kau jangan ingat benda tu takda makna k. Aku sayang kau Shahz. Aku taknak gaduh lagi dah T__T Sedih gila pulak kan gaduh dengan kau hukzzzz. Itew cedih, aku rasa bersalah gila pulak cause of.... you know kan Shahz? Inbox xx

Whtever whtever, I love you, Shahz



PAST
PRESENT