Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Study.
Sunday, July 10, 2011 @ 4:14 PM


Hello universe!


Hmm, aku sebenarnya taktahu nak buat apa. Boring gila. Takda benda nak buat. Online facebook pun, nothing interesting. Got zero notication. Refresh home, got one friend request x) K tipu. Msg? K memang tak. Study? Nak tahu tak? Aku tengah study. Math dengan Science. Sambil update blog. Ceit, jahat xx 


Aku nak ubah sikit blog ni, nak tambah something something yng patut. Ada idea? Lolz, acane ni ._. 
Takde idea lah, aku nak.... buat cursor? Ee nanti orang pening. Taknak  taknak. Cursor biasa pun dah elok kot. Takdo lah orang pening x) Aku nak... ah nanti lah aku fkir. Yang penting aku takkan tukar template kot :) Sayang pulak template ni. Tp simple sangat lah pulak :O Buat background baru nak? Hihi nanti orang terbeliak mata. Tknak lah.

Oh well, 64 days to go. UPSR bhai UPSR. Wish me luck. Doakan supaya soalan dia senang xx Aku nak 5A. Aku nak DSLR. Eheh, tak jkjk. Nak 5A :> Nnt semua cakap congrats. Eh best nya! Ceit berangan. Aku nak study. Dy dy dy, doakan aku kayh~ Tata.


Kejap, soalan science aku buat ni susah lah ._.



PAST
PRESENT