Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Buzz.
Sunday, August 7, 2011 @ 6:11 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Wow. Dah sampai rumah. Eceh. 

Semalam pergi rumah cousin, tak plan pun nak tidur. Tapi bila time nak balik tu, masuk kereta Balqish dengan Awatif sibuk nak suruh aku tidur. Aku pun memang lah nak, sebab duduk rumah pun bosan. Takda kerja. Pujuk rayu ibu aku, susah benar. Balqish dengan Awatif bersemangat je pujuk, at last... ibu bagi.

Terus masuk rumah muka kerek je, bag dah lah dekat bahu tak dilempar lagi. Naik tingkat atas, lepastu... snap pic. Borak borak borak. Phew. Tidur pukul 12 pagi tepat sebab on call dengan Aisyah, bday kakak dia. Free call kan, so dia call aku. Ckp lah sampai pukul 12 lepastu 12 tepat dia off kan sebab takut telan credit kakak dia pulak. Tak pasal pasal =='

Bangun sahur muka bersemangat, tengok lauk je dah rasa nak mencekik semua. Tambah 2 kali. Kay sedap sambal dia. Sedap sedap~~ Lepas makan, borak punya lah lama dengan diorang sampai lah subuh, sembahyang subuh kejap terus tidur balik. Phew phew.

Bangun tidur pukul berapa entah? Tak tengok jam. Dlm pukul 10 11 jugak lah. Pkul 12 mandi, lepastu.... dah borak borak main Bingo lah apa lah, macam macam ah. Mcm mcm lah kitorang buat. Berlakon sesat hutan pun boleh. Lepastu pukul 4 balik.


And now, im here. At home.. sweet home?


Ciao, xx



PAST
PRESENT