Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Post sebelum jam 12 =='
Thursday, August 18, 2011 @ 10:58 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Kali ni memang nak buat dua entri yang disengajakan.

(Means before this tak sengaja lah?)

Alasan tak munasabah langsung.

Oh well, besok dalam jam 9 10 11 12 something, kakak will be here. With us. Unsure siapa yang hantar kakak and what so ever. Peduli pulak aku ha ha ha. Sabtu pun unsure shopping ke tidak, whatever it is..... WiFi is getting poor day by day. So ayah decided nak tukar modem, which is kitorang akan guna UniFi. Best ke UniFi ni?

Dan aku tk habis pikir =='

Kenapa ayah nak bayar unifi tu tapi lampu kipas rosak dekat rumah ni ayah takmau repair? Tak duduk nak beli modem baru. Lampu kipas tktau sampai bila nak repair. Aduh! Panas.

Hehehe. Tercerita pulak.

Kita habiskan cerita lah eh.

Dekat ruang tamu tingkat bawah, ada empat lampu, dan dua kipas. The best part is, cuma dua lampu yang berfungsi setakat ni, one of the lamp dah start nak hancur, cuma satu je yang survive sampai raya aku rasa. Sedih tak.

Kipas pulak, dua dua tak berfungsi. Ok ni lagi sedih. Sangat sedih. Sadis ok. Kau cuba bayangkan betapa panasnya hidup dalam rumah tu? Bila makan tanpa kipas. Bayangkan kalau makanan tu pedas. Tak ke cekik darah tu? Ok diam.

Kipas berdiri kaler pink, nasib baik kau ada. 

Next. Aku ada bilik air dala rumah 3. Satu dekat blik abang, tingkat bawah and bilik ayah. Lmpu yang berfungsi cuma dekat toilet ayah. Lagi dua lampu tu dah innalillah T___T

Next, lampu ruang tamu atas ada 1. Ok memang, berfungsi memang lah kan. Bila turn on je kan, 5 saat dia ok lepastu dia kelip kelip macam ape je. Akibat takut meletup ke apa, tak payah on. Rosak lah jugak tu kan.

Lagi? Aku dah malas nak masukkan semua =='

Aircond bilik aku rosak, so thats one of the reason kenapa aku dah tak jejak kaki dalam blik tu. Panas. Kira dah kongsi bilik dengan abang aku hmph ._.

Lagi? Lalalalala.

So.... im leaving now. Ciao, wanna sahur around 5. Tomorrow school as usual kan. Tapi aku malas nak datang, but hmmmm tengok lah dulu macam mana kan XD Blog ni makin lama makin pelik dah aku tengok. Seram pulak. Hahaha, okay bye ;)



PAST
PRESENT