Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Ramadhan.
Monday, August 1, 2011 @ 1:07 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Pejam celik pejam celik ha, bulan puasa. Bulan Ramadhan. Salam Ramadhan semua. Hahaha. Hari first puasa baru nak wish -.-'

Well, semalam pergi giant beli makanan makanan ikan ikan semua untuk puasa lah kan. Peh beli macam nak borong satu giant. Macam macam beli, chocolate amenda semua kalau boleh nak amik semua. Sebab tu suka bulan puasa mwehehehe.

Lepas dah beli semua, balik dari giant kitorang pergi cari restoran. Nak makan lah kan, cari cari cari takda pun kedai Melayu bukak, semua nak tutup. Restoran Ikan Bakar tu makanan semua dah habis tsktsk. Ayam Penyet, Ayam Kampung semua tutup. Kedai mamak je bukak =="


T_________T Malang nya nasib.


Kedai Cina je bukak ha. Tak halal. 


T_________T Sedihnya hidup.


Kami pun pergi lah tempat yang memang selalu makan. Kafe An-Nur dekat Subang Perdana. Semua makan banyak banyak, bagi kenyang sebab 'besoknya' kan puasa. Konon bersahur sekali? Hahaha.


Ayah order Ikan Kembong Masak Pedas (kot?), Ibu order Ayam kunyit amenda tah mwehehe. Abg Mir order...... taktahu :'/ Aku order Nasi Goreng Cili Padi as usual. Aku sorang je makan nasi goreng, diorang lauk.


Lepas makan Nasi Goreng tu, aku order Blackpepper Steak, ayah lah ni suruh :'/ Ayah suruh makan kenyangkenyang hihihi :'B Makaaan sampai kenyang gila, then balik makan kek pandan. 

Sahur tu makan nasi putih dengan telur masin je, padahal lauk semua ada. Daging, Ayam. Kenyang sangat makan steak punya pasal :'/


Time tengah makan semalam, kakak hantar msg dekat ibu, 

"Takda lauk tau tak depa jual untuk sahur. Nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" 

Takda lauk? So.. nasi goreng macam tu lah? Okay mmang tak best doh sahur makan nasi goreng nasi goreng ni. Tak kenyang. Hahaha kesian gila kakak T____T


-


Sekarang ni aku kenyang lagi kot, tak lapar lagi. Ni pun baru pukul 12+. Tunggu pukul tujuh lambat lagi broh.  Nak makan kenyang kenyang doooh jakgi ._. Nak beli apa eh kat bazaar? :b
Barangsiapa yang gembira pada bulan Ramadhan maka Allah mengharamkan tubuhnya dari neraka.

 Dapat satu msg dari siapa entah. So yea. Aku gembiraaa what bulan puasa nii :3


(Tibatiba rasa lapar),


-


Biarkan aku update panjang panjang hahaha. Siapa yang rasa menyampah lalu suka mengumpat aku dekat orang maka mengumpat lah. Pahala kau akan terbang datang menghala ke aku. Wush, seronoknya :')


Sumber; Tumblr.

Ha, so... selamat berpuasa semua. Jangan korek hidung, jangan korek telinga, jangan cungkil mata!!!! Makhruh. Hahaa salah eja xx
 
/

ehhhh, wait. nak cerita sikit pasal seorang lelaki yang sangat dikejar kejar perempuan waktu dulu, tidak lagi sekarang pfth,
 
#Justin Beaver. Wops, Justin Bieber.

Kenapa awak kutuk Islam, justin? KENAPA? KENAPA? Okay zzzzzz -.-' Nasib baik itew pernah suka awak dulu masa zaman purba tapi sekarang rasa... suka... rasa... cinta... rasa... sayang saya dekat awak dah hilang, Justin. How could youuuu do this to me!? How could you! Apahal aku ni .____.
 
Itu lah, siapa yang pergi konsert Bieber haritu, beli buku Bieber mahal mahal, beli itu ini batch semua Bieber tu semua membazir woi. Membazirrrr, kita mengkagumi orang yang telaaaaah mengutuk Islam, Nauzubillah. Haaaa ni kenapa lagi ni? ._.

Sekarang semua kejar kejar  Greyson Chance, kalau dia hina Islam, dekat siapa lagi kita nak kejar? Cody Simpson? Zzzz. Entah lah cu, nenek pun taktahu.
 
Kita kaaan tak suka sesape. Kita suka sorang ni je;

Alamak alamak alamak Harry Potter! (Cakap mengikut nada orang british) Harray Pottehh~ 

Comel pulak Harry ni hehehe. Daniel Radcliffe lah. Hmmmm, Greyson Chance is not my taste~ Cody Simpson lagi lah~ Hahaha jahat je. Peminat GC dengan CS jangan marah tauuu :-* Jangan kutuk DR nanti aku kutuk korang ceit :'B

I like you, Harray :b

eh waiit,

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Harry, i just told you that i like you two seconds ago.. How could you..

woot. drama pulak. Okayyy bye happy fasting xx



PAST
PRESENT