Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Cool.
Wednesday, September 21, 2011 @ 6:44 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.

Hi, salam tengah petang.

Blog makin lama makin di edit. Entah lama lama jadi apa entah la. Disclaimer pun ada baru, actually nak biar kosong je tapi mcm... entah la. Mcm plain sangat pulak so i added some welcome words. Dah macam tadika pulak perlu ceria ceria. Huahua.


Ok, ada satu gambar ni yang betul betul buat aku terkejut terjatuh terduduk semua ada. Mcm tak sangka wujud sebenarnya binatang ni. Ingatkan dalam alam fantasi je. Padahal...



Wah. Angry Bird wujud. Photoshop ke apa, entah la. Ini pun terjumpa dekat tumblr. Lepastu mcm eh cepat cepat cepat update blog! Beritahu satu dunia, angry bird sebenarnya wujud. Haha, jakun betul.



Next,

Mesti kenal kan Voldermort? Yang kulitnya putih seputih bedak, lubang hidungnya kecil sekecil entah lah, benda yang kecil. Matanya bulat sebulat bulan, kukunya panjang sepanjang kuku harimau. Alangkah terkejut nya aku...




Hidungnya sangat mancung, kulitnya takda lah putih sangat. Kukunya juga tidak sepanjang kuku harimau. Wah. Hebatnya orang putih touch-up. Hmmmm, ada ke orang melayu sepintar ni dalam bab bab makeup? HAHA, kalau aku makeup tu tak ke serupa bentuk beruk....


Tapi cakap pasal paras rupa, 'paras rupa' facebook pun dah tukar. Hm, sedih gila orang lain punya dah pakat tukar. Aku punya settings je problem. Keluar meleleh air mata darah. Tak, tu tipu. Dulu kemain suka fb baru, sekarang ni.... rasa mcm nak pengsan. Takda privacy langsung fb sekarang. Change settings pun sangat lah menyusahkan diri tahu tak .____.


Eh, tahu tak tahu tak. Aku baru je tahu tadi.. 


Setiap bulan yang bermula dari hari Ahad mesti ada "Friday the 13th". .___. Creepy gila pulak muahahahha. Dan lepas je aku tahu benda ni, dengan cpat lah check calendar dekat laptop ni betul ke.... lepastu kan, mulut ternganga, EH BETUL LAH! HAHA.


Kepada semua, fikir lah 10 11 kali dulu sebelum nak gunakan Google Translate. Benda senang mcm ni pun salah, apa gunanya letak Google Translate kan?


HAHA =='


Baca,


Do you know I hate you crazy? Feel like you want to tap the head near the wall of death.


Wall of death.


WALL OF DEATH :O


HAHA, =========='


Tak sangka ada wall of death? Buzz. 


Eh,



Hihihi so cool (Y)


Kejap eh. Aku ada problem la. Hmmmmm. Eh dah settle. Ok tkpe, ciao dlu. Assalamualaikum.



PAST
PRESENT