Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Header of mine.
Wednesday, September 21, 2011 @ 1:25 AM


Bismillahirrahmanirrahim,
Salamualaik.


Maybe i didnt need to update about this plus i have to made a new entry fr this cuz this is not quite important though. Just sharing, if i might ask... u didnt realised tht ive changed my header to the new one as i think my recent header was messy. I think. But yea, i need ur opinion about my header whether this is better or the recent one. I want my firstfirstfirst header but ive deleted it from photobucket. Damn, regret much!


The font im using is no longer there on photoscape, i have no idea whyyyy. Whyyy photoscape whyyy :'c


Lol, so yeaaaaa. Im here just to tell u bout tht crap. I told u its not tht importaaaaaaant but wait, this is not my shortest post! Theres much more i want to share.


xxx


Upsr is over, ive told u in this blog for more than three times muahahahahaha. Aaaaand because of tht, my inbox in facebook is full with people asking to design their blog. Wait, i am not a designer blog and this template i download it from blogskins, certain things like header and something i edited and i add some deco. LOL, to make this blog better lah kan. Original header lagi lawa, seriously but for no reasons ive changed it to my name sebab this is my blog kan, i can do whtever i want.


Ok stop about tht.


Ok ok ok ok ok, haritu i went to Padang Besar at Perlis. To sent my kakak to matriks tapi before tht nak release tension kakak, kitorang pergi lah padang besar nak shopping. (Ni cerita before upsr). And then cousins semua lapar, pergi lah makan dekat satu stall ni. Kira mcm gerai tepi jalan jugak lah, quite big. Budakbudak order;


Nasi Goreng Cili Padi, Kuey Teow Latna aaaand Air Kelapa. 


Kitorang memang bengang gila sebab apa yang kitorang order semua ada probs. Kalau masuk Hell Kitchen ni confirm confirm out. First, Nasi Goreng Cili Padi aku terkandung getah dalam nasi tu. You know, rubber band. Tibatiba tengah makan nak selak selak nasi tu terjumpa lah rubber band ni. Ok watlek duluuu.


Then cousin makan Kuey Teow ada dua urat rambut dalam tu, panas baran dah mula menaikkk. Kang gua bakar gerai ni kang. Ok kitorang diam. Next air kelapa ada semut besar gedabak bak bak, ok tak boleh tahan. Panggil Chef Ramsay jugak kang.


Tkpe, kitorang panggil cakap elok lembut je dengan waiter kedai tu. Kira sopan santun lah ni, kang kalau nak tulis dialog boleh jadi karangan esei terpanjang tapi kang buat malu muslimin muslimat je bersikap kasar so kita tukar plan jadi ayat pendek paling sopan. Padahal.


Bila dah report and tunjuk bukti (Mcm detektif conan), dia kata tk payah bayar semua benda tu. Plus kitorang bukan makan pun, lepas dah jumpa natang natang tu terus stop makan lagi lagi rasa nak termuntah keluar semua makan balik. Geli gila ok. Geli. gile.


Fine, im going to pukeeeeeeeeeeee. Tukar topik :/


Aku dah boring dengan template ni seriouslyyyy. Tp takda idea nak amik template mana lagi. Semua tk lawa. Aaaaah, nak design sendiri perlu photoshop. Aku dh tak reti. Stress la ceni en en en. Peh sad face :'< Nnt dlam beberapa minggu kalau blog ni makin lawa ke makin buruk ke gua memang nakkan sangat korang punya advice nak tambah tu tambah ni ke apa, sila inform dekat chtbox la mana tahu gua nk tukar ke....


Tk pun bagitau sekarang apa yang perlu ubah (tengok la dalam sebulan dua bulan tkde sape post dkt cbox) -___-'


Ok, im off. Ciao.



PAST
PRESENT