Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





problem, settle.
Monday, September 19, 2011 @ 11:47 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Ok, Ive deleted my recented post which is about lawatan. Siapa yang dah baca tu abaikan je lah. Aku memang suka main delete delete. And guess wht? This is my 592 post in blog. Gila banyak aku update selama ni. And aku ada jugak terfikir nak delete. Tnpa sebab.


Wait, problem aku dngan Harith dah settle. First of all, hes just my bestfriend, for sure and yet weve being in a fight for a few weeks and just now we're okkkkk back(?). Alhamdulillah so aku tak perlu la nak fkir panjang lagi mcm mana nak settle kan problem ni even aku yang cari pasal dulu muahahaha. 


Kak Fatin Syaza Irdina, (perlu sebut nama panjang), kakak Harith. Ok, im so so so so so sorry kak Fatin. I promise i wont do the same mistake again. Ever. So sorry, okay masalah ni mcm tak boleh cerita public. Nanti aku kena tumbuk belasah terajang etcetc. Eh aku ni memang suka carik masalah.


Watlek watpeace, have i told u yet tht upsr is over? Hehehe, im so happy i dont need to study hard or smart anymore till PMR is around the corner x) Bila 1 week nak periksa baru nak study. Study awal awal bukan ingat pun buatpa kan HAHAHAHAHA. Ok muka innocent sekali dpt result teruk for upsr ni memang aku tawakal je lah. Gelakkan diri sendiri. Tengok cermin gelak sepuas hati.


Oh, ive put a new song on my blog tehee, i love this song. So much. And ive been searching for this instrumental for about a few months and finally........ ive founded it from my cousin's phone. Gila laaaaa, dia dah ada lama gila dah lagu ni and aku baru nak jumpa. Yelah, tk pernah tahu kan siapa pemain dia etc etc.


Btw, lagu dia tajuk Puing Puing by Mohram. Pemain flute, boleh vs kitaro yknow. Pernah kenal mereka ni? Tak eh? Ni mesti jarang dgr lagu instrumental hok aloh. Instrumental lah best daripada duk nyanyi bagi hujan buatpa. Kan suara tu aurat. HAHA, ajar orang pandai..


And ada lagi satu lagu yang selalu dipasang dekat mana mana cerita if cerita sedih ke apa ke, tajuknya The Lonely Sheperd - KillBill. 


Harini topik pasal lagu ke. Ok lets change our topic xx


xxx


Td kelas piano as usual. Masa time nak balik tu ayah amik lambat so i take tht as a chance, aku suruh cikgu main lgu Fur Elise. Tenenenenenene damdamdamda. Ok whtever u may search on utube. Memang lagu fav aku on piano so far. Dri dlu lagi lagu tu je aku selalu dengar then jumpa dalam bku. Apa lagi? Bila ckgu main laju gila nak mampus tu aku dah mula ternganga. My jaw dropped! :O


Then ckgu suruh aku belajar skit. First page, aku pass sebab memang first page senang. Masuk second page part laju tu memang wallahualam. Belajar satu note je dah amik 3 4 minit. Sedih gile. Usaha tangga kejayaan!


Cehwah.


Sekarang free. Free. Free. This upcoming saturday i'll be going to my cousins houseeeeee, nak hantar kerusi dia sebab tlg belikan haritu plus dia baru pindah rumah and rumah dia lawa gila! (belum tengok pun lg sebenarnya) but benda lawa gila tu refer from my mak mak saudara semua. Semua kata lawa and aku tak sabar gila nak pergi aaaaaaaaaa! Ok stop.


So sekarang nak tidur mana mana pun boleh, rumah cousin ke rumah orang asli ke pergilah sebab upsr is over. Buku takdenya nak bawak. Mintak simpang. Tunggu form1 ah baru nk sentuh buku balik. Esok exam agama pun mana ada aku study, malas gila. Watlek watpeace tk masuk dalam slip upsr. Muahaha xD


Ok, im off. This entry quite sakai. Apologise, ciao.



PAST
PRESENT