Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Aaaaah boring!
Thursday, October 27, 2011 @ 2:01 AM


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum.




Langit biru. Cahaya matahari panas terik menghalang aku dari terus mendongak kepala ke atas. Awan awan putih bergerak lambat mengubah rupa. Aaah, kenapa bosan sangat ni :'( Dua hari rasanya blog tak di update. Mungkin terlalu sibuk menghadap blog kedua. 


Jam 10 pagi tersedar dari tidur yang dibuai mimpi. Entah kenapa tibatiba bangun. Dengan cepat komputer riba di capai. Dalam hati tak sabar, aaah online facebook! Padahal malam semalam dah online sampai jam 5 pagi. Ergh. Tak bosan bosan hadap benda sama.


Kira kira jam 2 petang baru lekangkan mata dari hadap benda silau tersebut lantas turun ke tingkat bawah. Kali ni benda silau lain pula. Televisyen. Cerita Nada Cinta yang menarik minat sebab semalam tak sempat nak tengok akibat hujan, saluran tv jadi kurang baik dan takut terbakar akibat kilat dan petir saling bersatu. 


Nasib baik ada ulangan. Kalau tk dah menangis keluar air mata darah.


"I - I love you like a love song, baby"


Suka lagu yang tak-reti-sebut-betul-betul ni sejak dengar Shila Amza nyanyi. Better than Selena sebab aku memang boikot Selena sejak lahir .___. Haha.  Just kidding.


xxx


Blog bendaburuk yang sepatutnya memang patut di letak url sebagai blogburuk dah berubah paras rupa layout background etc etc yang sakai semua menyemak tu. Okay alhamdulillah aku sangat kreatif *kidding weh* and sangat comel *ni lagi*. Aku nak edit banyak sebab tu tak sempat nak layan my poreberinsecure ni. Lewl since when i started to be very gedik lah urgh.


Kays, dekat blog kedua maybe *one day* akan ada buat tuto sikit sikit. Slow slow sebab aku bukan reti nak buat tuto tah ape semua ni. Tapi tu kemungkinan kecik je lah. Sebab kekadang aku malas jakgi cbox penuh tanya memang tak la kan. So yea, lets juz wait and see.


Assalamualaikum xx



PAST
PRESENT