Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





HAHAHA.
Saturday, October 15, 2011 @ 7:54 PM


Bismillahirrahmanirrahim.


Salam. Hujan rintik rintik di sepanjang deretan rumah. Sejuk. Bosan. Sampai tajuk letak HAHAHA pun taktahu kenapa.


Sekarang rasanya takda kerja lain selain Facebook-ing dan Tweeting. Twitter ni macam best tapi macam bosan. Ekhhhh (h kena panjang) Cara sebut kena over (egkhhh) okay? Keluarkan anak tekak sekali. Kalau lelaki, halkum bagi keluar.


Dekat tv asyik keluar pasal Korea je. Kenapa eh? Oh, baru perasan channel 391. Loser lah. Raya Haji 3 November kan? Tak sabarnya! Okay, takda duit raya. Takpe lah. Boleh sabar lagi. Duduk rumah takda kerja. Oh, ada. Kemas rumah. 


Esok kawan kawan semua pakat pergi hangout kan. Terpinggir. Sendiri. Aku hanya mampu termenung lihat luar jendela. Melihat hujan melimpah dari atas bumbung.  Tit. Tit. Tit. Sambil tu, suara lantang dari tekak lagi membuatkan awan tak dapat mengandungkan air lagi. Menyanyi.


Sedih. Cuma mampu tngok gambar kawan kawan keluar. Tanpa aku. Dua kali.


(sedih tak?)


#Suckseed.


xxx


"Kenapa rasa tak sedap hati ni" getus hati beberapa kali. Kenapa eh? Rasa macam ada malapetaka bakal datang menimpa aku. Tapi, kenapa tibatiba? Dan kenapa sekarang? Ish, macam macam lah. Itu sekadar mainan jiwa kot.


Kata orang, 9 October haritu, bulan nampak cantik. 11 October, pun cantik. Tapi bila aku keluar rumah kenapa tak nampak bulan -___-" 11 October nampak. Bulat. Cantik betul. Indahnya ciptaan Allah.


Rasa nak keluar jalan jalan. Nak shopping. Tapi itu cuma mimpi. Takda maknanya nak shopping takda sebab. Melainkan ada majlis apa apa. Bestnya kalau kaya!
Setiap apa yang kita perlukan dalam dunia, tak semestinya memerlukan wang.
Assalamualaikum. 



PAST
PRESENT