Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Periksa.
Sunday, October 16, 2011 @ 11:14 PM


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.




Harini hari Ahad. Menandakan hari terakhir buat minggu ni untuk merehatkan diri. Merehatkan diri daripada penat berjalan jalan pusing satu kawasan sekolah. Merayau. Esok, kata hati taknak pergi sekolah. Alah, UPSR dah takda lagi. Dah lama menghilang. Mana ada risau, pegang buku dah tak perlu. Apa lagi? Ponteng sekolah sebulan bukan bawa masalah besar.


Tapi tibatiba esok katanya periksa KH KT MUZIK SENI apa semua tu. Memang rasa nak tikam kepala :'( Bukan lah risau sangat pun pasal exam exam ni. Alah, petik jari main tibai hantam je la. Tapi kalau masalah yang satu ni, nak main petik jari ke, nak main petik jari kaki sekali pun tak jadi apa :'( Aduuuuh, kalau time exam upsr ceni.... tak ke kena bom kepala.


Nak tahu masalahnya apa? Sakit perut? Tak. Sakit kaki? Tak. Sakit kepala? Sikit. Oh, tak. Sakit jiwa? Ye. Okay tak. 


Sakit hati :'<<< Pensilbox hilang. Entah kemana dia menyorok. Hampir seluruh rumah aku cari tapi tetap takda! Esok nak jawab pakai apa ni. Sekarang jam tepat pukul 11.10 malam. Kalau nak cari dan cari tapi tetap tak jumpa, sia sia je masa terbuang macm tu je. Stress nya. Pensilbox, mana awak pergi? Ke kena curi? Atau dah lama kena tinggal dekat sekolah tapi aku je tak perasan? Sebab dah sebuln tak sentuh pensil. Erk.


*taik telinga meleleh*


#Dekat mana eh agak agak pensilbox tu pergi melarikan diri. Merajuk dengan aku ke sebab dah lama tak pegang dia? Eit. Lain macam je bunyi.


xxx


Esok rasanya taknak update blog ni. Maybe 2 hari. Sebab blog ni makin bosan nampak gayanya kan. Takda apa yang menarik nak dibaca. Buat juling mata, rugi masa awak semua je. Masa terbuang mcm tu je baca benda benda tah pape gila sakai anjing dekat sini AHAHHA. Okay bye  Assalamualaikum. Meet you tulat xx



PAST
PRESENT