Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Tweet tweet.
Friday, October 14, 2011 @ 8:57 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Booya! Buat apa je? Serious bosan sangat sekarang ni. Takda apa nak buat, satu satunya benda yang terpacul dari kepala otak, layan kura kura. Tapi takkan nak borak dengan kura kura macam orang gila ? Ish, kalau ada kuasa bagi kura kura cakap kan best.


Tau tak, aku baru je sign up Twitter. Kesian tak? Orang lain dah ada lebih 1000 follower. Aku ada 1. Hebat kan? Yes i am. Pandai pandai lah korang follow eh. *muka kesian* @AfishaYuaya.


Cuba teka, mana datang Afisha Yuaya tu? HAHA, suspen suspen. Mana boleh bagi tau. Suspen tak? Spender kau. Bukan nama favourite. Salah. Bukan nama kawan rapat. Salah. Tapi nama aku sendiri. Hehe, cool tak. Tapi bukan Nur Afisha Muhd Yuaya. Tolong lah, gila ke =='


Nak dengar cerita ke? HAHA, tolong jangan buang masa. Pergi follow cepat cpat. Nanti dapat makan cadbury. Alamak ai, boringnya blog ni. Okay kita buat mcm biasa bajet novel baru orang nak baca eh? Macam takda isi kan? Boring.


Hiyaaaah! Sebenarnya aku baru teringat fikir nak tukar template blog ni, *nii bukan isi*. Tapi takda idea, sebab rasanya ni dah ckup memadai kan? Bersyukur fiqah. Tapi rasa macam nak add anything. Takut semak pulak. Otak berserabut. Padahal takda siapa suruh. Otak lagi serabut lepas tengok cerita Nada Cinta. Rasa nak tembak je semua.


@Tak tahu kenapa Twitter susah nak loading.


Eh, kaki tengah kebas. Terseksa. Omaigod. Sebenarnya apa aku nak cerita ni. Hmmm, tajuk pun tweet tweet. Just nak cakap pasal Twitter. Tak ada idea lain dah. Esok cuti, *hip hip hooray* tapi Isnin exam. Tension okay. Nak enjoy. Tibatiba sibuk je exam KH, KT semua ni. Tahun depan sudah la. Tak payah nak exam tahun ni, can? XD


Ish. Boring nya. Apa nak update eh? Nak tukar header la. Tp susah. Edit itu ini bagi otak kabur. Stress. Semuanya tak kena. Tension lah macam ni. Okay, entri ni paling boring sebab takda cerita. Assalamualaikum xx
Boredness strikes when theres nothing to do. Instead, people said online is fuuuuuuun but i guess its a no. Dah selalu on kot :>



PAST
PRESENT