Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





and again.
Thursday, November 24, 2011 @ 10:08 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


I have nothing else to post about except about the scoliosis. Srious. Rasa tkut lah menggigil lah and others. Who knows. Only Allah and me knows how I really feel when i started to flashbacks what doctor told me the other day *pfth*


http://www.youtube.com/watch?v=t7TNUGTCpEU&feature=related

When i watch the video like 3 times something, i cried. Huhuhu i srsly dunno why. Bukannya sure lg operate ke tak tp tengok semua vid kat youtube and search google semua ckp idiopathic scoliosis je mesti kena operate. tak ke rasa nak terkeluar jantung? dup dap dup dap.


Kalau aku kena operate mesti rasa nak pengsan bila bangun tu sebab ada bkas jahit semua tu mak aiii :'( 


Msuk kelas yoga, every sat and sun mesti pergi swimming dkt monterez. U knw? Its all because of the scoliosis. Mmg la orang kata best boleh yoga boleh swimming ha kau every weekend nak swimming tp serious aku kata tak best bila kita masuk semua tu adalah kerana terpaksa. Terpaksa sebab sakit. Buat habis duit je lah apa semua.


 Aku teringat kakak cakap haritu, sakit ni tak buat ketinggian terbantut ke.


Aku mcm, mana ada. Bila tengok satu vid tu tadi *tak igt dh vid mana* betul lah, ketinggian boleh terbantut tp beberapa cm je.


Oke tkut dah.


Terseksa gila sebab nak baring nak duduk nak berdiri pun kena ikut time. Tk boleh duduk lama sangat lah apa lah. Kadang2 kalau aku tgh online and then rasa mcm duduk lama sgt boleh jugak aku on9 smbil berdiri. Terseksa memng tersangat terseksa.


Sbelum ni mana pernah aku rajin nak senaman senaman semua ni tp sejak dah tahu ni kalau boleh senaman 10 kali sehari. Serious!


Aku asyik terfkir je, cuba kalau dkat skolah tkde check tulang belakang haritu. Mesti aku tktahu apa apa?


Haih.



PAST
PRESENT