Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Hewhewhew.
Tuesday, November 15, 2011 @ 12:09 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Baru je balik sekolah lepastu mcm grab laptop cepat cepat nak update blog. Bajet mcm ada banyak cerita padahal...


Tadi dekat sekolah first first sampai sekolah lepak kejap lepastu turun tapak perhimpunan berjemur kejap. Tahu tak sejuk gila dekat situ mcm duduk tepat tepat bawah matahari. Cikgu nak bercakap dengan acara acara apa semua pun memang cepat gila mcm siput babi buasir.


Lepastu dengar ckgu dgn kawan ckp ckp sampai la memang panas gila tak tahan, pandai lah duduk tepi kelas sebab gila panas! Plus tulang belakang buat hal. Memang sakit gile. Rasa nak mati pengsan terduduk mati pucuk tahu tak. Tahan je. Badan maintain straight sebab kalau bongkok sikit je sakit gila! Sekarang pun tengah straight mcm mayat mati duduk.


Serious. Stress!


Sampai masuk dlm kelas sempat menangis sebab tak tahan gila menahan sakit tu. Landing atas tiga meja yang tersusun dalam kelas. Fuh, lega bila baring. Tp lekluuu sebab ramai so kena cover cover sikit. Baring 10 saat lepastu bangun, bila cikgu masuk jadi mayat mati duduk balik.


Peh, stress!


Stress gile -_-


Sambil tunggu parents datang, aku duduk dekat luar sambil jalan jalan sekejap. Lepas dah penat berehat kejap. Ada sorang budak menyakitkan hati. Time tengah berdiri dari atas tengok persembahan kat bawah tu, ada budak kat tepi.


"Gile, tepi la!"
"Rambut terbang berbulu!"
"Eee, rambut mcm beruk"
"Tepi la, tumbuk kang"
"Tumbuk kaaang!" *lepastu aku kena tumbuk*


Tau tak, jerit jerit dekat budak tu suruh diam tapi membebel. Dia gila ke apa aku tktahu. Kecik lagi, dalam darjah 2? Tp serious rasa nak baling bagi pecah je muka dia. Sakit hati sangat -__-" Baling dari tingkat dua tu kang..


Stressssss nyaaa. Sakit.


Oke oke, time jalan jalan lepastu jumpa shahz dgn amelyn. Duduk dengan diorang lepastu layan siapa yang mintak autograf. Ceh macam artis. Takdelah, mmg musim mintak autograf sebab sekolah dah nak habis. Buat kenangan lah ni kiranya. Hewhewhew.


Lepastu tibatiba ada orang baling kertas kat aku. Baru nak marah. Pandang atas je, mak aku rupanya -_-


Pergi lah amik nombor lepastu dpt duit seratus tu. Terus simpan dlm dompet aku. Save. Nak beli apa eh? :P


Padahal dpt ni nak beli baju semua. Tp takpa, kasi aku je. Ehem -____-"


Ok, tak da cerita dah. Assalamualaikum xx


xxx
Btw, home aku sekarang penuh dengan bahan dosa. Dari page page mcm media tu. Ada lelaki couple dengan lelaki amik gmbar gay eew. Lepastu ada perempuan amik gmbar terbogel. Ya Allah Ya Tuhanku, semoga mereka sedar dengan kesalahan mereka suatu hari nanti. Amin. #Malu dengan kaum perempuan.



PAST
PRESENT