Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Theyre back.
Saturday, November 5, 2011 @ 1:30 AM


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum.


Sebelum menelajakkan diri lebih jauh daripada topik asal *ehem*, biar aku umumkan dlu. Bahwa keputusan UPSR, akan keluar pada hari Rabu atau Khamis ni. Ok takut gila *gulp*. Huk. Entah betul ke tidak. Tapi refer to fb mmg dah kecoh.  *tahan nafas biar muka jadi biru* takut nya.


Esok pergi rumah saudara, sambut kakak balik. Alahai dari perlis je pun. Menyampah. Ibu siap beli susu strawberry, chocolate dengan susu putih dua kotak untuk sambut dia tu balik. Aku nak minum sikit pun tak boleh ok fine.... im so sad. Lewl. Tkpe tkpe. *saja over*


Hmm, empat hari tak online memang boring gila. Rasa nak pecah otak serious. Sebab modem buat hal kan. Memang tension habis. Empat hari tu tak mandi tak makan, sedih sangat internet takde. Ok tipu.


(betul weh aku tk mandi empat hari) Percaya tak? Hewhewhew ~.~ siapa yang percaya tu confirm nak masuk lubang jamban hehe.


Apa aku nak critakan? Tkde story...betul.


Time takde internet haritu, rasa macam... Ya Allah apa kena ni. Rasa blank buntu nak pecah kepala otak sebb memang biasanya 24 hour dengn laptop. Tp 3 hari stengah without internet ni... rasa mcm hilang. Ceh.


Lpstu apa lagi? Tuptaptuptap call org unifi. Masa hari Selasa. Bila dh letak call, katanya..


"Ok, akan dtg secepat mungkin"


Smpai lah kemalam setia menunggu. Tk de jugak. Rasa nak pegi syarikat kasi bom. Lepastu, Rabu pagi dpt call.


"Puan, nnt dtg hari Jumaat petang"


Eh rasa nak humban kepala diorang.


Tadi tnggu punya tunggu smpai tak tidur petang T__T Lpstu finally the came over around 5. Dh dpt tu cpt cpt amik laptop tetibe bat laptop low memang aku baling jugak kang laptop ni. Four  days i didnt online T___T Boleh agk dh brp notif dpt.


Bukak2 ade dlm 4 msg, 15 FR, 52 notif. igt kan capai 100. Hahaha over tak.


Minggu ni mmg tk pergi sekolah. Isnin je pergi. Katanya dh tempah baju kelas.


Huyo.


Tibatiba rabu ni dpt result mmg pehhhh. nak kena ni.. fine. dibelenggu dugaan.


Baiklah, sampai sini je. Assalamualaikum.



PAST
PRESENT