Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Ulala~
Saturday, November 5, 2011 @ 4:02 AM


Bismillahirrahmanirrahim.
Salamualaik.

Since ive got nothing to in the midnight or shud i say morning, its 3.54 now. Just updating my blog like srsly i didnt update it like 4 days..... and yet my result is caming out like 4 or 5 days more o.o Uuu, theyve got to be kidding me T__T' 

Ini lah khabarnya bila tak datang sekolah lama lepastu dapat dlm facebook katanya result keluar rabu ni! Lpstu mcm mulut ternganga eh serious ke weh?!?!?!?!

Pathetic betul lah. Im not ready. Sebab mcm ohmygod nnt pergi sekolah kan ckgu umumkan siapa dapat 5A lepastu... imagine im one of them. Weh aku dpt 5A weh! Mesti bangga gila smpai pecah satu sekolah dengar aku menjerit atau mungkin imagine aku tk dpt 5A kan still pecah satu sekolah rumah malaysia ni dengar aku menangis ~.~

Hew hew hew. How the world would save...if im still alive ~.~

Apa aku merepek ni hehehe.

Ada rasa mcm "Gila tk sabar nak amik result!!!!" Ada rasa, "Alah tolong lah please tknak amik tkut gila :'("

Lpstu mcm mana?! Urgh. Again, what a very pathetic sad life!

9 days to go... for those who're 17! HEHEHE Baru igt nak ejek kakak tapi dia dah habis spm pun and also dah hbis pspm ala ala ala. nak kata padan muka pspm tk boleh sebab dah habis. Tkpe, next month nanti nanti amik exam kita buli lagi ok tak. Hehehe ~.~

Ok jadi sekarang aku pulak kena buli dengan eeee abang aku ni menyibuk betul nak guna laptop kan rase nak tembak je. Tkpelah bye ~.~
Pray for me. Insya'Allah 5A :)



PAST
PRESENT