Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Hoooray.
Thursday, December 22, 2011 @ 1:35 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


So today is 22nd of December which is the day after 21st December wahahhahaha. It was my sister's anniversary! (21 haribulan la anniversary dia).


Semoga kekal, kakak and abang! Tak sangka dah cecah setahun (ceh setahun je padahal).


Tp still, Alhamdulillah kan :) Tahniah, harap sampai ke jinjang pelamin sampai dapat anak cucu cicit sampai hampe dua orang jadi moyang. (Over gila).


Entah la kenapa duk guna bracket je dari tadi :/ (Hahaha) Ok prlu ke.


Kakak mesti rindu sangat dekat her one and only adik perempuan dia ada ni hehe. Kan kakakkakak (opocot terlebih) kan kan. Mengaku la kakak. Haha i posted on twitter a few seconds ago pasal this anniversary lepastu entah ok what ever.  


xxx


So Kak Nani was suppost to get her result today, tapi dia ada dekat rumah maka tergendala sampai Isnin (lah kot). Sebab send msj dekat 15888 yang mcm #$%^&* tak reti nak rep. Bila dah reply hantar service ape bende. Memang maki iguiaweghfaeg. Geram betul kan. Zzzz.


xxx




Itu gambar seorang lelaki yang uruskan tulang saya hehe my prof kwan mun keong. Dia la yang akan op aku nanti (kalau op la). Muka garang tak? Hehe so scared. Bye assalamualaikum!



PAST
PRESENT