Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Mona Fendi!
Tuesday, December 20, 2011 @ 4:18 AM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Wah. Malam malam buta macam ni cakap pasal si bomoh pembunuh kejam tu memang rasa meremang bulu roma. Ahaha, but its past. Benda dah lama so takde lah takut sampai rasa taknak dengar nama Mona Fendi tu dah. Aku dah biasa benda benda ceni. Ngeri ngeri bunuh bunuh kerat badan. 18SG tu.


Saja je nak bahas pasal Mona Fendi. Aku pasti hampir semua insan yang berbangsa Melayu kenal Mona Fendi ni. Pembunuh kejam, gila dan famous! Mungkin zaman tu dia lah pembunuh paling kejam. Mungkin. Masa tu aku pun baru proses nak membesar. Beberapa tahun lepas baru lah tahu pasal pembunuh ni.


Baiklah, kalau ada sesiapa yang taktahu pasal ni, dia ni cuma seorang pembunuh yang kejam je. Bomoh. Dan, dia famous mungkin kerana sikap gila dia yang kita tak dapat tahu apsal dia bersikap mcm ni. Nak kena gantung bunuh pun still "Im happy now". Mungkin dia happy sebab walaupun dia kena bunuh atleast dia dapat bunuh arwah Datuk Mazlan tu? Entah la. Soalan tinggal soalan.


Aku sebenarnya bukan nak cakap pasal Mona Fendi. Tapi bila bangkitkan kes kes potong memotong, kerat mengerat ni mula la dalam otak terbayang wajah dia dan teringat kes dia kerat orang tu.


Aku baru je ada baca artikel dekat milooaiss.blogspot.com, yang katanya ada pembunuh yang mengalahkan Mona Fendi. Kuikuikui. Boleh lawan ni. Fight fight fight. Siapa lagi kejam! Baiklah, gurauan semata mata.


Refer to the blog, katanya pembunuh ni bunuh orang kerat 30 bahagian. Siap ada gambar lagi. Tapi malas la pulak nak main save save ni. Kang takde siapa berani baca blog ni dah. So, pandai pandai la cari dekat google atau pergi ke blog tu sendiri.


Mona Fendi kerat 18 je. Ni tambah beberapa belas lagi. Hebat hebat hebat. Apa la nak jadi manusia zaman sekrang? Akhir zaman kan. Petanda, mungkin.


Kejadian terjadi dekat Sepanyol. Bleghhh.


Nama si pembunuh tak dapat dikenal pasti. Maaf, takde spy kat sini. Kahkahkah!


Assalamualaikum.




PAST
PRESENT