Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Ombak Rindu.
Monday, December 5, 2011 @ 1:06 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Ombak Rindu! Aku dah tengok cerita tu! Ok tak pun. Nak tengok T__T' Hahah takpe lah, pandai la aku ajak ayah aku nanti. Ke siapa siapa ke. Cikgu ke? Ok ajak ajak ajak! Yng penting aku kena jugak tengok cerita tu :'>


Siapa tak nak tengok cerita tu kan? Lagi lagi bila dengan facebook asyik penuh news feed pasal cerita ni je. Kata nak nangis tengok la apa la. Lagi la aku rasa nak tengok gila gila! Aihhh >.<






Itu lagu dia. Aighhh, nak gila aku ni. Kena wajib perlu tengok kena kena kena jugak sampai dapat ;) Hewhewhew Insya'Allah kalau rezeki boleh tengok :p


Ok, aku nak sambung nyanyi lagu tu. Kang sampai lagu blog tukar lagu aku tak tahu nak cakap ape.



PAST
PRESENT