Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Finally..
Friday, January 20, 2012 @ 10:38 AM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Im using computer now! Heheheheheheheheh. Teruja bangul awal pagi demi hapdet blog gua je kan. Confirm blog gua rasa macam.....fulamak tuan gua ni baik gila la. Okay kelakar tak kelakar tak kelakar tak? Tak. So, move on.


This is quite a sad story..for me. As you know like what I did told you guys (tetibe speaking) yang aku ada bagitau korang kawan rapat aku nak pergi asrama kan......ok rasa macam....kenapa la...haiseyman. Ni rasa gua nak nangis sampai rumah banjir ni. Hmmm.


So here goes...the sad part where i was crying for 7 secs just now wkwkwwk. NO, this is so not a silly joke. This is serious. I cried for only 7secs sebab asyik lap air mata je lepastu mcm air mata tak sanggup nak keluar sebab setiap malam duk nangis je kan. wkwkwkwk


Forever sad life i told you. I never cried for a friend...since i was born from my mother's tummy. really, i never..ever cried over a friend. But now i did. I just did. Masa Nuha pergi dengan Arisha haritu, aku takde kot nangis teruk. Mungkin hanya beberapa titik air mata yang jatuh mengalir. Tapi kali ni, i just cannot describe a word. (okay aku cakap bahasa melayu...wkwkwkwk)


Kejap nak hamek gambar.




Wawa. Shes my bestfriend forever. aku cerita semua masalah aku dekat dia. Apa yang aku tak suka, apa yang aku suka. Aku kenal family family dia. Even tak sampai lgi 2 tahun kitorang berkawan. But then she have to go. Lenggong perak? Jauh. I mean...amik masa jugak pergi sana. Lepasni dia mesti jarang online. Layan phone apatah lagi. Nak jumpa dengan aku, entah 2 bulan sekali. Aku tak pernah mcm ni. Rasa mcm.....kehilangan something.


Sampai mati aku tak boleh lupa imbas semua memori kita kan wawa. Mcm mcm dah kita sama sama. Kalau nak diceritakan something mesti wajib cari jalan. Takde kredit, call pakai phone rumah on fb dekat phone buat sos topup and all. Lepas ni confirm kau busy kan u_u Kau kene la basuh baju basuh kasut seterika baju sidai baju semua sendiri (this is a silly joke heheheeh perli). Takde dah kau nak layan laptop dengan aku, tangkap gambar sesame...


How could i imagine...my so-called imagination of she will go....will be true. I mean, this is not an imagination anymore. I am so not dreaming. Am i? She....will....go. Nanti mesti dia dapat kawan baik baru yang lagi baik and ofcourse pandai pandai belaka. AH CRAP WHAT AM I JUST DOING...


Crying.


Wkwkwkw cam sedih je entri ni..


For the 9643234875 time i repeat, smpai mati takleh lupa stayback dengan Wawa kena kejar anjing main cc dekat sekolah (cc bestari), and semuanya lah kalau boleh mcm nak flashback semua je.. serious. Kenapa la :'( Wawa dapat pergi...kenapa wawa why? Why? BLOODY WHY?


Aku harap kau tak lupa aku, Syahirah and Athirah. Please don't :(


Syahirah tak dapat pergi. What to do..i just..feel a bit lega that she didnt go. Now im waiting for amlyn's result. I am sure she got it. Biasa la dak dak pandai mana bole tak dapat kan. Huh! If this was a dream i could just wake up from this terrible dream and..be strong. live. forget everything cause its all just a dream.


Really.


But its not. This is not a dream. Rlly. Bleghhhh. Apa aku ni. Apa ni apa ni apa ni! Stop from being creepy afiqah before ppl stop reading your blog 8)


Aku nak masuk mrsm jugak lah ceni u_u Huhuhuhu ok bai. This is the most hardest thing i can accept as a fact. That my best ever friend have to go leaving me and find another friends there. They're all must be very clever, indeed. Dia mesti lupa aku nanti T____________T


I really hope, she will never forget me. Hmmm.


Assalamualaikum.



PAST
PRESENT